Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βόμβα: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στην Ρεάλ Μαδρίτης

Επιστροφή στο σπίτι!

6 Απριλίου 2020 11:24
Βόμβα: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ιταλικό δημοσίευμα στέλνει τον Κριστιάνo Ρονάλντο πίσω στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φαίνεται πως είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή!

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Corriere dello Sport», σύμφωνα με το οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκέφτεται πολύ σοβαρά να γυρίσει στα όχι και τόσο παλιά!

Ο Ρονάλντο θα ήθελε, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, να τελειώσει την καριέρα του με τη φανέλα των Μαδριλένων.

Επιπλέον, φαίνεται να επιβεβαιώνεται το σενάριο που θέλει τη Γιουβέντους να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του Κριστιάνο ώστε να... ισοσκελίσει τη χασούρα που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού.

Όσο για το πόσα χρήματα θα πρέπει να δώσει η Ρεαλ Μαδρίτης αν θέλει να πάρει πίσω τον Πορτογάλο; Όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα, το λιγότερο θα πρέπει να είναι τα 60 εκατομμύρια ευρώ!

Ρεάλ Μαδρίτης: Έτοιμη να πουλήσει 12 παίκτες λόγω κορωνοϊού

Η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με την «AS» σκοπεύει να κάνει κινήσεις και αλλαγές και μία από αυτές είναι να πουλήσει 12 ποδοσφαιριστές από τους 37 που έχει στο ρόστερ της, αφού ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα.

Είτε αυτοί παίζουν στην ομάδα, είτε είναι δανεικοί. Η εφημερίδα της Ισπανίας αναφέρει πολλά ονόματα που βρίσκονται πως αποχώρηση, με τους Μπέιλ, Μόντριτς, Χάμες και Μαρσέλο να είναι τα μεγαλύτερα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα φύγουν, καθώς θα πρέπει να βρεθεί και αγοραστής που να τους καλύπτει τα συμβόλαια.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ κοιτάζει εξονυχιστικά τους παίκτες καθώς θα πρέπει να αποφασίσει ποιοι θα πρέπει να δοθούν, ενώ στην λίστα υπάρχουν επίσης και οι Βάσκεθ, Σεμπάλος, Βαρεχάο και Μεντί. Τέλος οι Μαδριλένοι θα κοιτάξουν και πάλι τις περιπτώσεις των Μαριάνο, Γιόβιτς , αλλά και τους δανεικούς Λούκα Ζιντάν, Ντε Φρούτος, Μανού Χερνάντο.

Να σημειώσουμε ότι στο νοσοκομείο είναι ένας πρώην πρόεδρος της ομάδας και νοσηλεύεται, όπως θα διαβάσετε εδώ αναλυτικά.

Πέθανε ο Πίρσον

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share