Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά ποδοσφαιριστής

Και η σύντροφός του

4 Απριλίου 2020 21:05
Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά ποδοσφαιριστής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, ο ποδοσφαιριστής Πάουλο Ντιμπάλα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό δύο φορές, και το ίδιο και η σύντροφός του.

Ο Αργεντίνος στράικερ είχε ανακοινώσει την αρχική θετική διάγνωση στις 14 Μαρτίου και τέθηκε σε καραντίνα με την σύντροφο του, Οριάνα Σαμπατίνι, που επίσης είχε προσβληθεί.

Μετά από δύο εβδομάδες, όσο είναι και το υποχρεωτικό διάστημα απομόνωσης για τον Covid-19, οι δυο τους έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις για την εμπειρία τους που είχε λάβει τέλος, ωστόσο, πλέον η 24χρονη τραγουδίστρια γνωστοποίησε ότι αμφότεροι και πάλι διαγνώσθηκαν θετικοί.

«Στις 21 Μαρτίου κάναμε την εξέταση και έδειξε θετικό. Τρεις μέρες αργότερα την επαναλάβαμε αλλά ήταν αρνητική. Και τώρα το κάναμε ξανά για να είμαστε σίγουροι και έδειξε ξανά θετικό. Δεν ξέρω αλήθεια πώς δουλεύει αυτό το πράγμα», δήλωσε με απορία η κοπέλα του σταρ της Γιουβέντους.

Δεν είναι ο μόνος σκόρερ που έχει προσβληθεί από τον ιό, και πολλοί από αυτούς έχουν ξεσπάσει, όπως θα δείτε εδώ, λόγω της κατάστασης που βιώνουν.

Αδιανόητος Ντιέγκο Μαραντόνα: «Έσπασε» την καραντίνα και πήγε να βρει… τη συνοδό του!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μοιάζει… ανεπίδεκτος να συμμορφωθεί ακόμη και με το καθεστώς του κορωνοϊού, με τον Αργεντίνο «μύθο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να δίνει ξανά λαβή για αρνητικά σχόλια εναντίον του, «σπάζοντας» την καραντίνα και πηγαίνοντας να βρει... τη συνοδό του.

Συγκεκριμένα, ο «Ντιεγκίτο» κατηγορείται ότι έσπασε την καραντίνα πριν από δυο εβδομάδες για να κάνει πάρτι για τον 15χρονο ανιψιό του. Τουλάχιστον αυτό δημοσιεύτηκα στην αρχή, καθώς σκανδαλοθηρικά Μέσα Ενημέρωσης του χρεώνουν ότι φλέρταρε και με μία από τις καλεσμένες. Θα έλεγε κανείς, ότι στην άγνοια απέναντι στον ιό δε διαφέρει πολύ από την κυρία στην Πάτρα.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν φαίνεται ο Μαραντόνα να χορεύει σε μπαλκόνι συνοδευόμενος από διάφορες κυρίες. Μάλιστα, με μία εξ αυτών φαίνεται να έχει έρθει πιο κοντά.

Κορωνοϊός: Νόσησε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στο χώρο του αθλητισμού μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής Χουάν Κάρλος Ροντρίγκεθ, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Είναι, ενδεχομένως, ο λιγότερο γνωστός από την περίφημη «Ντριμ Τιμ» του Γιόχαν Κρόιφ, όπως είχαν ονομάσει τα ισπανικά ΜΜΕ την Μπαρτσελόνα που είχε προπονητή τον ιπτάμενο Ολλανδό, στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Ο Χουάν Κάρλος Ροδρίγεθ, όμως, μπορεί να υπερηφανεύεται πως ήταν το βασικό αριστερό μπακ εκείνης της σπουδαίας ομάδας, με την οποία κατέκτησε το 1992 το πρώτο Κύπελλο Πρωταθλητριών στην ιστορία του συλλόγου.

Την ίδια στιγμή σήμερα έγινε γνωστή η είδηση πως ο θρύλος της τζαζ Ellis Marsalis Jr έχασε τη ζωή του από τον επικίνδυνο ιό.

Στα 55 του χρόνια, ο άλλοτε αμυντικός των Βαγιαδολίδ, Ατλέτικο και Βαλένθια, δίνει έναν ακόμα, διαφορετικό αυτή την φορά αγώνα, αφού έχει προσβληθεί από κορωνοϊό, όπως άλλωστε και η γυναίκα με την κόρη του, αν και η τελευταία βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Ιανουάριο.

«Είμαι καλά, κάποιες μέρες είχα πυρετό, βήχα ή μυϊκούς πόνους, αλλά τώρα το μοναδικό που νιώθω είναι ότι το φαγητό δεν έχει καμία γεύση και δεν μπορώ να απολαύσω ένα ποτήρι κρασί» εξηγεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έκανε αυτή την αναφορά επειδή, από την εποχή που κρέμασε τα παπούτσια του, ασχολείται με την παραγωγή κρασιού.

«Πολύς κόσμος θα το έχει περάσει χωρίς καν να το ξέρει. Ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών» συμπληρώνει ο Χουάν Κάρλος, ο οποίος δεν έκανε το τεστ, αλλά οι γιατροί προχώρησαν σε αυτό το συμπέρασμα, εξαιτίας των συμπτωμάτων του ιού Covid-19 που παρουσίασε.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share