Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αναβάλλεται η Super League

Μέχρι 24 Απριλίου

2 Απριλίου 2020 18:35
Αναβάλλεται η Super League
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από την τηλεδιάσκεψη οι ομάδες αποφάσισαν να αναβάλλουν την Super League έως 24 Απριλίου και να συνεδριάσει το αργότερο έως τότε το Working Group.

Μετά από μία τηλεδιάσκεψη που άρχισε λίγο μετά τις 16.00 και τελείωσε λίγο πριν τις 18.00 συμφωνήθηκε από τις ομάδες η παράταση αναστολής της Super League έως τις 24 Απριλίου. Εκτός αυτού όμως το Working Group με τους 4 μεγάλους και εκπροσώπους ομάδων όπως οι Ατρόμητος και Λάρισα θα συνεδριάσουν το αργότερο μέχρι τότε.

Να τονιστεί πως το Working Group ήταν μία πρόταση του προέδρου της Super League, Μηνά Λυσάνδρου. Κοινώς δεν ελήφθη καμία τελική ή οριστική απόφαση για την τύχη των εναπομείναντων αγώνων, ενώ πρώτος την επιθυμία του για την αναβολή του Πρωταθλήματος εξέφρασε ο Παναθηναϊκός.

Πρόεδρος της FIFA προς τους Ιταλούς: " Το ποδόσφαιρο μετά τον ιό θα είναι τελείως διαφορετικό"

Το μήνυμα του έστειλε ο Τζιάνι Ινφαντίνο για την Ιταλία και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, που βιώνουν πρωτόγνωρες στιγμές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

«Η ιταλική καρδιά μου σκίζεται από τις τρομερές εικόνες πόνου, που περιγράφουν το πένθος των οικογενειών στη χώρα μας. Πρέπει να σκεφτόμαστε πώς θα προσφέρουμε ανακούφιση σε εκείνους που υποφέρουν, πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες», τόνισε ο πρόεδρος της FIFA για τις δύσκολες στιγμές.

«Η ώρα του ποδοσφαίρου θα επιστρέψει και μαζί θα γιορτάσουμε την έξοδο από έναν εφιάλτη. Ένα μάθημα όμως, πρώτα για εμένα, που πρέπει να το καταλάβετε μαζί μου: το ποδόσφαιρο μετά τον ιό θα είναι τελείως διαφορετικό, πιο κοινωνικό και υποστηρικτικό, δεμένο με την περιοχή και ταυτόχρονα πιο παγκόσμιο, λιγότερο φιλόδοξο και πιο φιλόξενο. Μόνο ένα πράγμα θα μείνει το ίδιο: η χαρά του γκολ και η αγκαλιά που εκφράζει αυτή τη χαρά. Θα είμαστε καλύτεροι, πιο ανθρώπινοι και πιο προσεκτικοί στις πραγματικές αξίες», κατέληξε.

Να υπενθυμίσουμε ότι αγώνες και events έχουν ακυρωθεί παγκοσμίως, ενώ δυνατές ομάδες ποδοσφαίρου σκέφτονται να πουλήσουν πολλούς από τους παίκτες τους, για να ανακάμψουν οικονομικά.

Πέθανε ο Πίρσον Τζόρνταν από κορωνοϊό

Ο παλιός σπρίντερ Πίρσον Τζόρνταν, ο οποίος εκπροσώπησε τα Μπαρμπάντος στα 100μ και τα 4x100μ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976, απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών, μετά την προσβολή του από κορωνοϊό.

Είναι ο πρώτος αθλητής, που συμμετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες, και έχασε τη ζωή του από τον COVID-19. Πριν από λίγες ημέρες θύμα του κορωνοϊού έπεσε πρώην πρόεδρος ομάδας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share