Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: "Νόμιζα ότι είναι πρωταπριλιάτικο αστείο"

"Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το 2021"

2 Απριλίου 2020 15:59
Στέφανος Τσιτσιπάς:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε στην ματαίωση του Wimbledon, κάτι που δεν μπορούσε να πιστέψει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Εξέφρασε τη λύπη του για την αναβολή του τουρνουά τένις, που θα διεξαχθεί το 2021 από τις 28 Ιουνίου ως τις 11 Ιουλίου.

«Πήγα στο κρεβάτι πιστεύοντας ότι όλα αυτά ήταν ένα κακό πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά ξύπνησα σήμερα για να δω ότι το Wimbledon όντως ακυρώθηκε. Θα μου λείψει αυτό το ιδιαίτερο event και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το 2021. Mείνετε σπίτι, μείνετε υγιείς!», έγραψε ο Έλληνας τενίστας.

Σε προηγούμενη δήλωση του είχε τονίσει ότι είναι σημαντικό να μείνει ενεργός, όπως θα διαβάσετε εδώ, για αυτό και η ματαίωση είναι κάτι που σίγουρα θα τον επηρεάσεις.

Στέφανος Τσιτσιπάς: " Θα έχω δάκρυα στα μάτια αν..."

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το όνειρο κατάκτησης μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, και για το ενδεχόμενο να μην καταφέρει να εκπληρώσει τον στόχο του.

Ο Έλληνας τενίστας, αν και δεν κατάφερε να σηκώσει την κούπα στο Ντουμπάι, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ, έχει βάλει πλώρη για τους Ολυμπιακούς!

«Θα ήθελα πολύ να γίνει. Οι Αγώνες σημαίνουν πολλά για όλους τους Έλληνες. Από εκεί προήλθαν, εκεί είναι η ρίζα τους. Θα έχω δάκρυα στα μάτια αν φύγω από το Τόκιο με μετάλλιο.

Είναι το όνειρο κάθε αθλητή, νομίζω. Γενικά είναι κάτι που σε γεμίζει. Είναι υπέροχο. Είναι ένα ορόσημο, μία μεγάλη επιτυχία, μπορείς να το πεις όπως θέλεις. Θα είναι σίγουρα από τις καλύτερες εβδομάδες της ζωής μου», είπε ο Έλληνας τενίστας.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νικητής του Όπεν της Μασσαλίας για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο νικητής του Όπεν της Μασσαλίας για δεύτερη συνεχή χρονιά, καθώς επικράτησε επί του Φίλι Οζέ-Αλιασίμ με 2-0 (6-3, 6-).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα τη συγκέντρωση του και επικρατώντας 6-3, 6-4 σε 86 λεπτά του αντιπάλου, ο οποίος ήταν επίσης σε καλή φόρμα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας σήκωσε την κούπα για πέμπτη φορά στην καριέρα του καθώς έχει ήδη κατακτήσει το τρόπαιο στις Στοκχόλμη (2018), Μασσαλία, Εστορίλ, Λονδίνο (2019).

Είναι, δηλαδή, ο τέταρτος τίτλος της σειράς ATP 250 και ελπίζει αυτός να του δώσει ώθηση για τον πολύ δύσκολο μήνα που ακολουθεί. Παρά την ήττα του στο Αυστραλιανό Όπεν που μπορείτε να δέιτε εδώ, συνέχισε απόητος και μας γέμισε ξανά υπερηφάνεια!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share