Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Πίρσον Τζόρνταν από κορωνοϊό

Σοκ!

2 Απριλίου 2020 11:07
Πέθανε ο Πίρσον Τζόρνταν από κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο παλιός σπρίντερ Πίρσον Τζόρνταν, ο οποίος εκπροσώπησε τα Μπαρμπάντος στα 100μ και τα 4x100μ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976, απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών, μετά την προσβολή του από κορωνοϊό.

Είναι ο πρώτος αθλητής, που συμμετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες, και έχασε τη ζωή του από τον COVID-19. Πριν από λίγες ημέρες θύμα του κορωνοϊού έπεσε πρώην πρόεδρος ομάδας.

«Το σώμα του είχε γίνει γκρι, οι επόμενες 72 ώρες είναι κρίσιμες» - Σοκάρει η μαρτυρία για τον τερματοφύλακα με κορωνοϊό

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο πασίγνωστος τερματοφύλακας, ο οποίος πάσχει από κορωνοϊό, με τη μαρτυρία της γυναίκας του να είναι συγκλονιστικά για τις δύσκολες ώρες που περνά.

Η σύζυγός του Ρουστού Ρετσμπέρ, Ισίλ Ρετσμπέρ μίλησε για την κατάσταση του αλλά και για τα συμπτώματα τα οποία εμφάνισε, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Παρ' όλα αυτά εξέφρασε την αισιοδοξία της, ευχαριστώντας τους γιατρούς για την βοήθεια τους.

«Οι προηγούμενες 72 ώρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, αλλά ελπίζω από 'δω και πέρα η κατάσταση να είναι καλύτερη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μας βοηθούν και είναι στο πλευρό μας» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Eίναι μια μάχη ζωής, μια μάχη ενός ανθρώπου κόντρα σε έναν νέο ιό άγνωστο ως τώρα. Είναι απαραίτητη η έγκαιρη διάγνωση, διότι ο κορωνοϊός φτάνει γρήγορα στους πνεύμονες. Ο Ρουστού είχε πυρετό επί μέρες, ήταν εξαιρετικά αδύναμος και χωρίς όρεξη. Το δέρμα του είχε γίνει γκρι, ανέπνεε με δυσκολία και είχε έντονο βήχα. Δεν μπορούσε καν να μιλήσει».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share