Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Basketball Champions League: Διοργάνωση Final 8 τον Σεπτέμβριο (photo)

Η επίσημη ανακοίνωση

31 Μαρτίου 2020 14:21
Basketball Champions League: Διοργάνωση Final 8 τον Σεπτέμβριο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η FIBA ανακοίνωσε το νέο τρόπο διεξαγωγής του Basketball Champions League για τη φετινή περίοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και αποφασίστηκε ο τίτλος να κριθεί τον Σεπτέμβριο με μορφή Final 8.

Υπενθυμίζουμε ότι στους «8» του Basketball Champions League βρίσκονται οι: ΑΕΚ, η οποία είχε κάνει το 2-0 κόντρα στη Βόννη, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Μπούργος, Σαραγόσα, Νίμπουρκ και Τουρκ Τέλεκομ, ενώ απομένουν δύο εισιτήρια από τα ζευγάρια Τενερίφη - Οστάνδη και Ντιζόν - Νίζνι.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να διεκδικήσουν το τρόπαιο οκτώ ομάδες σε τουρνουά που θα γίνει από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου.

Κορωνοϊός: Μάχη για την ζωή του δίνει πασίγνωστος τερματοφύλακας

Σε σοβαρή κατάσταση, λόγω κορωνοϊού, νοσηλεύεται ο βετεράνος Τούρκος τερματοφύλακας Ρουστού Ρετσμπέρ, όπως επιβεβαίωσε και η σύζυγός του!

Σοβαρή, λόγω κορονοϊού, κρίνεται η κατάσταση του Ρουστού Ρετσμπέρ, του Τούρκου βετεράνου τερματοφύλακα, γεγονός που μεταδόθηκε την Κυριακή (29/3) από τα Μέσα της Τουρκίας με την επιβεβαίωση να έρχεται μέσω ανάρτησης της συζύγου του. Σε αντίθεση με τον 46χρονο Ρουστού, τόσο η σύζυγός του όσο και ο γιος του βρέθηκαν αρνητικοί στις εξετάσεις στις οποίες τους έγιναν. Την ίδια ώρα η Τουρκία αντιμετωπίζει τεράστια πρόβλημα με τον ιό αφού τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 10.000.

«Πήγαμε τον άνδρα μου, Ρουστού, στο νοσοκομείο καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ενώ τα πάντα ήταν φυσιολογικά, είμαστε ακόμα σε κατάσταση σοκ από το πόσο ξαφνικά και γρήγορα αναπτύχθηκαν τα συμπτώματα της ασθένειας. Οι ώρες είναι κρίσιμες και δύσκολες. Το μόνο που ζητάω από τον κόσμο είναι να έχει συνείδηση και να δείξει σεβασμό. Το δικό μου τεστ όπως και αυτό του γιου μας, ήταν αρνητικό. Είναι στο νοσοκομείο τώρα και δεν μας επιτρέπεται να τον δούμε. Αυτό είναι το δυσκολότερο μέρος, που δεν μπορώ να είμαι δίπλα του. Ο Θεός είναι σπουδαίος και εμπιστευόμαστε τους Τούρκους γιατρούς. Κάντε προσευχές για εκείνον», έγραψε η σύζυγος του Ρουστού στην ανάρτησή της.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share