Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Μισέλ Ινταλγκό

Θρήνος...

26 Μαρτίου 2020 21:44
Πέθανε ο Μισέλ Ινταλγκό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο προπονητής που οδήγησε τη Γαλλία στον πρώτο τίτλο της και που είχε στις τάξεις του τους Πλατινί, Ζιρές, Τιγκανά, έφυγε από τη ζωή τα 87 του χρόνια. Ενώ, θετικός στον κορωνοϊό είναι πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ

Σε ηλικία 87 ετών έφυγε από τη ζωή ο Μισέλ Ινταλγκό. Ο θάνατός του δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό, αλλά με άλλου είδους προβλήματα υγείας και μεγάλης ηλικίας. Για τους νεότερους που δεν τον γνωρίζουν, ο Ινταλγκό ήταν ο εκλέκτορας της Γαλλίας, που την οδήγησε στον πρώτο τίτλο της ιστορίας της, το EURO 84, ενώ δύο χρόνια νωρίτερα είχε αποκλειστεί στα πέναλτι στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Ο Ινταλγκό υπήρξε θιασώτη του επιθετικού ποδοσφαίρου και ευτύχησε εκείνη την εποχή να έχει στις τάξεις του την πρώτη χρυσή φουρνιά του γαλλικού ποδοσφαίρου αποτελούμενη από τους Πλατινί, Ζιρές, Τιγκανά, Φερναντές, Μπατιστόν, Λακόμπ, Μποσίς, Ντομέργκ, Μπατς κ.α. Το φοβερό είναι ότι δεν κάθισε σε κανέναν άλλον πάγκο στην καριέρα του.

Θρήνος στον ΠΑΟΚ - Πέθανε ο Νότης Τσίντογλου

Πένθος στον ΠΑΟΚ καθώς έφυγε από τη ζωή ο Νότης Τσίντογλου. Ο εκλιπών είχε τιμήσει την φανέλα με τον δικέφαλο του βορρά για 13 ολόκληρα χρόνια, αγωνιζόμενος στην ομάδα από το 1947 μέχρι το 1960. Επίσης, πριν από λίγες μέρες απεβίωσε στα 37 έτη από τον κορωνοϊό πρώην πρόεδρος ιταλικής ομάδας

Ήταν μέλος της σπουδαίας ομάδας των Θεσσαλονικέων στα μέσα της δεκαετίας του ’50, ενώ είχε παίξει στο πρώτο ματς που διεξήχθη ποτέ στην Τούμπα, αγωνιζόμενος σε φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ, στα εγκαίνια του γηπέδου στις 6 Σεπτεμβρίου 1959.

Σοκ: Θετικός στον κορωνοϊό αντιπρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομάδας Γαλατασαράι, Αμπντουραχίμ Αλμπαϊράκ, έπειτα από εξετάσεις που έκανε βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και είναι σε καραντίνα.

Η γενική κατάσταση της υγείας του δεύτερου Προέδρου και της συζύγου του, Σουκράν, η οποία βρέθηκε και αυτή θετική είναι στην 6η ημέρα της θεραπείας τους.

Η πανδημία κορωνοϊού επεκτείνεται στη γειτονική Τουρκία και η ομάδα μπάσκετ της Φενερμπαχτσέ μετράει ήδη τα πρώτα κρούσματα COVID-19 και ανάμεσά τους και ο Κώστας Σλούκας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share