Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκινεί ο Στεφ Κάρι - Προσφορά 100 εκ. γευμάτων!

Κίνηση ανθρωπιάς!

25 Μαρτίου 2020 18:50
Συγκινεί ο Στεφ Κάρι - Προσφορά 100 εκ. γευμάτων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκινεί ο σταρ του ΝΒΑ Στεφ Κάρι καθώς προσφέρει 100 εκ. γεύματα σε συμπολίτες του που αντιμετωπίζουν παντός τύπου προβλήματα λόγω του κορωνοϊού. Ωστόσο, νωρίτερα, μια κίνηση ανθρωπιάς έκανε και ο Λιονέλ Μέσι δωρίζοντας 1 εκ. ευρώ σε νοσοκομεία.

Σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα, ο Στεφ Κάρι θα συνεργαστεί με τη Lineage Logistics Holdings L.L.C ενώ, νωρίτερα μέσα στο μήνα, όταν τα σχολεία στο Όκλαντ έκλεισαν, ο ηγέτης του Ουόριορς μαζί με τη σύζυγό του, αποφάσισαν να προσφέρουν 1.000.000 γεύματα στους μαθητές.

Σπουδαία κίνηση των αδελφών Αγγελόπουλων: Προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ΜΕΘ

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι ανακοίνωσαν την προσφορά ενός εκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου να ενισχυθούν οι ΜΕΘ στη «μάχη» εναντίον του κορωνοϊού.

Οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός στηρίζουν έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας, δείχνοντας συμπαράσταση στους υγειονομικούς που παλεύουν απέναντι στην νόσο, αναφέροντας και πώς θα διατεθεί το ποσό. Δείτε και το συγκινητικό μήνυμα του τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων», Μπομπί Αλέν.

«Προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης στην πρωτοφανή κρίση που αντιμετωπίζουμε, αποφασίσαμε να προβούμε στη δωρεά ποσού 1.000.000 Ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.). Το παραπάνω ποσό θα κατατεθεί άμεσα και θα διατεθεί μέσω της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ. Θεωρούμε ότι η συμβολή όλων μας είναι αναγκαία σήμερα περισσότερο από ποτέ», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.

Κορωνοϊός: Απεβίωσε στα 37 έτη πρώην πρόεδρος ιταλικής ομάδας

Ο Αντρέα Μικέλι έχασε την μάχη μόλις στα 37 έτη του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας σε νοσοκομείο του Μιλάνου, στην Ιταλία.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει πρόεδρος στην Περγκολετέζε, ομάδα της τρίτης κατηγορίας (Serie C), βοηθώντας τη να ανέβει στις επαγγελματικές κατηγορίες, προτού αποχωρήσει το 2016.

Μάλιστα στην Ισπανία, που θυμίζει πλέον Ιταλία όσον αφορά τα κρούσματα και τους νεκρούς, απεβίωσε από τον ιό και ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως θα δείτε εδώ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share