Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σπουδαία κίνηση των αδελφών Αγγελόπουλων: Προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ΜΕΘ

Νέα δωρεά!

24 Μαρτίου 2020 20:24
Σπουδαία κίνηση των αδελφών Αγγελόπουλων: Προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ΜΕΘ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι ανακοίνωσαν την προσφορά ενός εκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου να ενισχυθούν οι ΜΕΘ στη «μάχη» εναντίον του κορωνοϊού.

Οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός στηρίζουν έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας, δείχνοντας συμπαράσταση στους υγειονομικούς που παλεύουν απέναντι στην νόσο, αναφέροντας και πώς θα διατεθεί το ποσό. Δείτε και το συγκινητικό μήνυμα του τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων», Μπομπί Αλέν.

«Προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης στην πρωτοφανή κρίση που αντιμετωπίζουμε, αποφασίσαμε να προβούμε στη δωρεά ποσού 1.000.000 Ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.). Το παραπάνω ποσό θα κατατεθεί άμεσα και θα διατεθεί μέσω της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ. Θεωρούμε ότι η συμβολή όλων μας είναι αναγκαία σήμερα περισσότερο από ποτέ», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.

Σοκ: Θετικός στον κορωνοϊό αντιπρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομάδας Γαλατασαράι, Αμπντουραχίμ Αλμπαϊράκ, έπειτα από εξετάσεις που έκανε βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και είναι σε καραντίνα.

Η γενική κατάσταση της υγείας του δεύτερου Προέδρου και της συζύγου του, Σουκράν, η οποία βρέθηκε και αυτή θετική είναι στην 6η ημέρα της θεραπείας τους.

Η πανδημία κορωνοϊού επεκτείνεται στη γειτονική Τουρκία και η ομάδα μπάσκετ της Φενερμπαχτσέ μετράει ήδη τα πρώτα κρούσματα COVID-19 και ανάμεσά τους και ο Κώστας Σλούκας.

Κορωνοϊός: Απεβίωσε στα 37 έτη πρώην πρόεδρος ιταλικής ομάδας

Ο Αντρέα Μικέλι έχασε την μάχη μόλις στα 37 έτη του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας σε νοσοκομείο του Μιλάνου, στην Ιταλία.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει πρόεδρος στην Περγκολετέζε, ομάδα της τρίτης κατηγορίας (Serie C), βοηθώντας τη να ανέβει στις επαγγελματικές κατηγορίες, προτού αποχωρήσει το 2016.

Μάλιστα στην Ισπανία, που θυμίζει πλέον Ιταλία όσον αφορά τα κρούσματα και τους νεκρούς, απεβίωσε από τον ιό και ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως θα δείτε εδώ.

Κορωνοϊός: Πίσω στις προπονήσεις οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν σταματήσει τις προπονήσεις για μια εβδομάδα, ώστε να προφυλαχθούν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Σύντομα όμως γυρνάνε πίσω στις προπονήσεις. Μετά την απόφαση της διοργανώτριας αρχής, να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα η Γιουνάιτεντ ήδη ξεκίνησε να μπαίνει σε φόρμα.

Σύμφωνα με την «Mirror» η ομάδα θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων στις 10 Απριλίου. Η απόφαση πάρθηκε μετά από συνάντηση του Σόλσκιερ με τους Κάρικ και ΜακΚένα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύει να τα δώσει όλα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να φτάσει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Στις προπονήσεις γύρισε και η Βίρτους, παρά τους νεκρούς στην Ιταλία και αγνοώντας τον φονικό ιό.

Αδιανόητο: Η Νάπολι επιστρέφει στις προπονήσεις στις 25 Μαρτίου εν μέσω... κορωνοϊού

Τη στιγμή που η Ιταλία μετράει 47.000 κρούσματα και θρηνεί πάνω από 4.000 νεκρούς από την πανδημία του κορωνοϊού η διοίκηση της Νάπολι (των Κώστα Μανωλά και Ορέστη Καρνέζη) πήρε μία απίστευτη απόφαση, καλώντας επισήμως το βράδυ της Παρασκευής (20/3) τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να επιστρέψουν στις προπονήσεις από την προσεχή Τετάρτη 25 Μαρτίου.

Μία κίνηση που έκανε αντίστοιχα στη Γερμανία και η Λειψία, ξεκινώντας προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο της από το απόγευμα της Παρασκευής.

«Η Νάπολι ανακοινώνει ότι η ομάδα, θα επανέλθει στις προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της, την Τετάρτη 25 Μαρτίου, με πρωινό πρόγραμμα εκγύμνασης».

Μέσα σε 22 λέξεις η διοίκηση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αποφάσισε να τραβήξει τον δικό της... δρόμο στο θέμα των προπονήσεων, παρά το γεγονός πως υπάρχει αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας μέχρι την 4η Απριλίου, με απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης και της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι και ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο ήταν οι μοναδικοί ανάμεσα στους ισχυρούς άνδρες των ομάδων της Serie A, που ήθελαν (εδώ και μέρες) να επιστρέψουν στα γήπεδα οι ποδοσφαιριστές ρους πριν από την 4η Απριλίου.

Παρά τις αντίθετες «φωνές» των αρχών, των γιατρών, αλλά και του προέδρου της ένωσης Ιταλών ποδοσφαιριστών, Νταμιάνο Τομάζι, ο οποίος μόλις το μεσημέρι της Παρασκευής (20/03) τόνισε σε δηλώσεις του πως οποιαδήποτε προπόνηση πριν τις πρώτες ημέρες του Απρίλη, μπορεί να θέσει σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή των αθλητών και των προπονητών.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share