Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρήνος στον ΠΑΟΚ - Πέθανε ο Νότης Τσίντογλου

Θλίψη!

24 Μαρτίου 2020 13:21
Θρήνος στον ΠΑΟΚ - Πέθανε ο Νότης Τσίντογλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πένθος στον ΠΑΟΚ καθώς έφυγε από τη ζωή ο Νότης Τσίντογλου. Ο εκλιπών είχε τιμήσει την φανέλα με τον δικέφαλο του βορρά για 13 ολόκληρα χρόνια, αγωνιζόμενος στην ομάδα από το 1947 μέχρι το 1960. Επίσης, πριν από λίγες μέρες απεβίωσε στα 37 έτη από τον κορωνοϊό πρώην πρόεδρος ιταλικής ομάδας

Ήταν μέλος της σπουδαίας ομάδας των Θεσσαλονικέων στα μέσα της δεκαετίας του ’50, ενώ είχε παίξει στο πρώτο ματς που διεξήχθη ποτέ στην Τούμπα, αγωνιζόμενος σε φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ, στα εγκαίνια του γηπέδου στις 6 Σεπτεμβρίου 1959.

Σοκ: Θετικός στον κορωνοϊό αντιπρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομάδας Γαλατασαράι, Αμπντουραχίμ Αλμπαϊράκ, έπειτα από εξετάσεις που έκανε βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και είναι σε καραντίνα.

Η γενική κατάσταση της υγείας του δεύτερου Προέδρου και της συζύγου του, Σουκράν, η οποία βρέθηκε και αυτή θετική είναι στην 6η ημέρα της θεραπείας τους.

Η πανδημία κορωνοϊού επεκτείνεται στη γειτονική Τουρκία και η ομάδα μπάσκετ της Φενερμπαχτσέ μετράει ήδη τα πρώτα κρούσματα COVID-19 και ανάμεσά τους και ο Κώστας Σλούκας.

Κορωνοϊός: Πίσω στις προπονήσεις οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν σταματήσει τις προπονήσεις για μια εβδομάδα, ώστε να προφυλαχθούν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Σύντομα όμως γυρνάνε πίσω στις προπονήσεις. Μετά την απόφαση της διοργανώτριας αρχής, να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα η Γιουνάιτεντ ήδη ξεκίνησε να μπαίνει σε φόρμα.

Σύμφωνα με την «Mirror» η ομάδα θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων στις 10 Απριλίου. Η απόφαση πάρθηκε μετά από συνάντηση του Σόλσκιερ με τους Κάρικ και ΜακΚένα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύει να τα δώσει όλα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να φτάσει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Στις προπονήσεις γύρισε και η Βίρτους, παρά τους νεκρούς στην Ιταλία και αγνοώντας τον φονικό ιό.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share