Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: "Είναι πολύ σημαντικό να μείνω ενεργός"

Όλα όσα είπε για την πανδημία

19 Μαρτίου 2020 16:06
Στέφανος Τσιτσιπάς:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον κορωνοϊό και την κατάσταση της υγείας του, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω Twitter, ο οποίος έχει δεχθεί πολλά σχόλια για τα ταξίδια που κάνει.

Ο Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε σε αυτά και διαβεβαίωσε ότι παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και πως συνεχίζει να γυμνάζεται, κάνοντας ό,τι χρειάζεται για να είναι ασφαλής ο ίδιος και οι άνθρωποι γύρω του.

«Γεια σας. Τελευταία, παρατηρώ πολλά σχόλια σχετικά με την υγεία και την ασφάλειά μου, λόγω των ταξιδιών τις τελευταίες εβδομάδες. Θέλω να σας πω ότι η υγεία είναι η πρώτη μου προτεραιότητα και προσπαθώ κυρίως να μείνω μέσα, όσο το δυνατόν περισσότερο. Σας διαβεβαιώ ότι κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου, παίρνω όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μείνω ασφαλής και να ελαχιστοποιήσω την έκθεσή μου σε άλλους.

Παρ' όλα αυτά, ως αθλητής, είναι πολύ σημαντικό να μείνω ενεργός και είναι πρωταρχικό για εμένα αυτό. Υπάρχουν πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα όπου νιώθω την ανάγκη να εξασκηθώ και να γυμναστώ, με οποιονδήποτε ασφαλή τρόπο. Οπότε, θέλω να ξέρετε ότι παίρνω πολύ σοβαρά την κατάσταση και ξέρω ότι ο καθένας μας έχει το ρόλο του στην καταπολέμηση αυτού του ιού, προκειμένου να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή, το συντομότερο δυνατό. Μείνετε ασφαλείς όλοι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος απαντάει συχνά στα σχόλια και στις απορίες των ακόλουθών του, και μάλιστα είχε μιλήσει και για τους Ολυμπιακούς αγώνες, όπως θα δείτε εδώ.

Συνάντηση... κορυφής στο Ρότερνταμ για τη Στεφανία και τον Στέφανο Τσιτσιπά! (photo)

Συνάντηση... κορυφής είχαν η εκπρόσωπός μας στη Eurovision, Στεφανία, με τον Έλληνα αστέρα του τένις, Στέφανο Τσιτσιπά, με τους δύο να βρίσκονται στο Ρότερνταμ.

Ο Τσιτσιπάς δήλωσε φαν του διαγωνισμού στην Στεφανία που φέτος λαμβάνει μέρος εκπροσωπώντας την Ελλάδα. «Παρακολουθώ τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό από παιδί» είπε κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στο Ρότερνταμ, την έδρα της φετινής Γιουροβίζιον. Οι αγώνες ABN ΑΜΡΟ Word Tennis Tournament οι οποίοι διεξάγονται στην Ahoy Arena ήταν η αφορμή για να βρεθεί ο Ελληνας πρωταθλητής στην Ολλανδία και να γνωριστεί με την ομογενή pop star που θα διεκδικήσει μια καλή θέση στον φετινό Ευρωπαϊκό διαγωνισμό του τραγουδιού.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share