Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τέτοια καραντίνα κάναμε για 2 χρόνια

Για ηλιοθεραπεία στο... σπίτι του!

18 Μαρτίου 2020 14:20
Κριστιάνο Ρονάλντο: Τέτοια καραντίνα κάναμε για 2 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε καραντίνα στην πατρίδα του και ευτυχώς που ο καιρός είναι καλός και μπορεί να κάνει ηλιοθεραπεία.

Μετά το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Γιουβέντους, με «θύμα» τον Ντανιέλε Ρουγκάνι, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μπήκαν σε καραντίνα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε ταξιδέψει στη Μαδέιρα για να δει τη μητέρα του, η οποία αναρρώνει από το εγκεφαλικό το οποίο υπέστη, και παραμένει εκεί μέχρι νεοτέρας.

Εκμεταλλευόμενος και τον ήλιο ο Ρονάλντο βρήκε την ευκαιρία να... πετάξει τα ρούχα και να κάνει ηλιοθεραπεία.

Μεγάλη κίνηση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Δίνει τα ξενοδοχεία του για να γίνουν νοσοκομεία με δικά του έξοδα

Σπουδαία κίνηση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αποφάσισε να παραχωρήσει τα ξενοδοχεία του για να μετατραπούν σε νοσοκομεία και να αντιμετωπιστεί η επείγουσα κατάσταση λόγω κορωνοϊού.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παραμένει σε καραντίνα στην πατρίδα του μετά το κρούσμα του ιού στη Γιουβέντους με τον Ντανιέλε Ρουγκάνι. Δείτε και ποιο άλλο κρούσμα χτύπησε τη Μεγάλη Κυρία.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ρονάλντο θα παραχωρήσει τα ξενοδοχεία που έχει στην Πορτογαλία, ώστε οι αρμόδιες αρχές να τα μετατρέψουν σε ξενοδοχεία για την περίθαλψη όλων όσοι χρειάζεται να νοσηλευτούν εξαιτίας του κορωνοϊού.

Και, μάλιστα, τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο ίδιος ο Κριστιάνο θα καλύψει τους μισθούς των γιατρών, των νοσηλευτών και του υπόλοιπου προσωπικού που θα απασχοληθεί επιπλέον καθώς ο κορωνοϊός εξαπλώνεται ραγδαία!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share