Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό: Το 35% μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό

Ώρες αγωνίας

17 Μαρτίου 2020 12:49
Σοκαριστικό: Το 35% μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ισπανία συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς, με τη Βαλένθια να είναι η ποδοσφαιρική ομάδα που έχει πληγωθεί περισσότερο.

Όπως ανακοίνωσαν οι «νυχτερίδες», θετικοί στον ιό βρέθηκαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, αλλά και μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για ένα ποσοστό της τάξης του 35%, που αφορά μέλη του συλλόγου που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό!

Θυμίζουμε ότι χθες ανακοινώθηκε πως βρέθηκαν πέντε κρούσματα, τρία εκ των οποίων ήταν σε ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση της Βαλένθια αναφέρεται πως υπάρχουν τόσες πολλές περιπτώσεις, παρότι η ομάδα πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τα ματς του Champions League με την Αταλάντα, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο αιχμές για τη στάση της UEFA.

Επίσης, τα περισσότερα κρούσματα εξ αυτών είναι ασυμπτωματικά, ενώ βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους.

UEFA: Επίσημο λουκέτο σε Champions League και Europa League

Με επίσημη ανακοίνωσή της η UEFA έκανε γνωστό ότι αναβάλλονται τα προγραμματισμένα για την επόμενη εβδομάδα παιχνίδια του Champions Leagueκαι του Europa League.

Όπως έκανε γνωστό η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία δεν θα διεξαχθούν οι ρεβάνς της φάσης των «16» των δύο διασυλλογικών διοργανώσεών της λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού!

Σημειώνεται, επίσης, ότι αναβάλλονται και οι προγραμματισμένες για την επόμενη Παρασκευή κληρώσεις για τα προημιτελικά τόσο του Champions League όσο και του Europa League!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share