Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θετικός στον κορωνοϊό κορυφαίος προπονητής

Έσκασε τώρα!

17 Μαρτίου 2020 08:33
Θετικός στον κορωνοϊό κορυφαίος προπονητής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο προπονητής της Φλαμένγκο Ζορζέ Ζεσούς είναι θετικός στον κορωνοϊό, ενώ η ομάδα του έχει αναστείλει όλες τις προπονήσεις. Έτσι μετά τον Μικέλ Αρτέτα γίνεται ο δεύτερος πασίγνωστος προπονητής που δίνει μάχη με τον φονικό ιό.

Ακόμα ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο λόγος αυτή τη φορά για τον Ζόρζε Ζεσούς, τον προπονητή της Φλαμένγκο. Ο Πορτογάλος τεχνικός του βραζιλιάνικου συλλόγου βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό και το όνομα του προστέθηκε στη μακριά λίστα των επωνύμων.

Ένας εκ των αντιπροέδρων της Φλαμένγκο ήταν θετικός στον κορονοϊό και έπειτα από αυτό υποβλήθηκε στο τεστ και ο Πορτογάλος προπονητής. Ο Ζορζέ Ζεσούς είναι 65 ετών και ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και θα επαναλάβει το τεστ για να διαπιστωθεί αν όντως είναι φορέας του ιού.

Αν πράγματι επιβεβαιωθεί ότι είναι θετικός τότε θα τεθεί σε καραντίνα. Μετά από αυτές τις εξελίξεις η Φλαμένγκο ανέβαλλε τις προπονήσεις και ενημέρωσε πως όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό. Όλα τα τεστ, όμως, βγήκαν αρνητικά.

Σαρώνει στην Αθήνα ο κορωνοϊός: Live χάρτης με τα κρούσματα ανά περιοχή στην Ελλάδα

Η ομάδα Pineza δημιούργησε τον πρώτο διαδραστικό χάρτη ο οποίος δείχνει Live τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα!

Ο διαδραστικός χάρτης παρουσιάζει ζωντανά την εξάπλωση του κορονοϊού στην Ελλάδα, αναλυτικά ανά γεωγραφική περιοχή.

Ο χάρτης δημιουργήθηκε από την ομάδα Pineza με σκοπό να συμβάλει στην ενημέρωση των πολιτών.

Λειτουργεί βασιζόμενος σε διασταυρωμένες πληροφορίες του ΕΟΔΥ και των ΜΜΕ. Στον χάρτη φαίνεται το σύνολο των κρουσμάτων από τον COVID-19, οι θάνατοι και οι αναρρώσεις. Υπάρχει ακόμη γράφημα με κρούσματα ανά περιοχή της χώρας.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα έχουμε

Σύνολο Κρουσμάτων: 331
Σύνολο Θανάτων: 4
Σύνολο Αναρρώσεων: 10

Από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα τα 139 βρίσκονται στην Αθήνα, τα 41 στην περιοχή της Ηλείας και τα 16 στην περιοχή της Καστοριάς.

Υπάρχουν ωστόσο και 94 κρούσματα που εμφανίζονται ως «μη προσδιορισμένα», δεν έχουν δηλαδή συσχετιστεί με κάποια περιοχή.

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, δημιούργησε την τηλεφωνική γραμμή 1135, για να καλούν οι πολίτες και να ενημερώνονται για τον κορονοϊό και για να τους παρέχονται πληροφορίες αν σε περίπτωση που παρουσιάζουν τα συμπτώματα της ασθένειας.

Δείτε live την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα εδώ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share