Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έπος: Οπαδοί συγκεντρώθηκαν σε νοσοκομείο της Ρουμανίας και… άναψαν καπνογόνα για συμπαράσταση! (video)

Απίστευτο!

16 Μαρτίου 2020 18:39
Έπος: Οπαδοί συγκεντρώθηκαν σε νοσοκομείο της Ρουμανίας και… άναψαν καπνογόνα για συμπαράσταση! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια επική στιγμή έλαβε τόπο στη Ρουμανία, όπου οι οπαδοί της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους, σε γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν καθημερινά μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό. Δείτε και την εξαιρετική κίνηση των Ελλήνων, που βγήκαν στα μπαλκόνια να χειροκροτήσουν.

Οπαδοί της ομάδας, η οποία παρεμπιπτόντως είχε αγωνιστεί στα προκριματικά του Εuropa League με την ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν (σ.σ. αν και οι συναθροίσεις δεν ενδείκνυνται) έξω από το νοσοκομείο της πόλης και με καπνογόνα, συνθήματα και πανό για περίπου πέντε λεπτά έδειξαν την ευγνωμοσύνη τους. «Δεν είστε μόνοι σας! Είμαστε μαζί σας!», ανέφεραν στο πανό τους.

Δείτε το βίντεο:

Θρήνος στον παγκόσμιο αθλητισμό: 21χρονος ο πρώτος νεκρός ποδοσφαιριστής από τον κορωνοϊό!

Θρήνος ξέσπασε στον παγκόσμιο αθλητισμό, αφού γνωστός έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που φεύγει από τη ζωή εξαιτίας του κορωνοϊού σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Ο νεαρός άσος νοσηλευόταν από την Παρασκευή στην εντατική του νοσοκομείου της Μάλαγα, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή. Ο 21χρονος έχασε την ζωή του από επιπλοκές του covid-19 καθώς είχε διαγνωστεί με λευχαιμία. Δείτε, επίσης, ποιος ποδοσφαιριστής δολοφονήθηκε φρικτά πριν από λίγο καιρό.

«Ήταν τόσο καλό παιδί. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Τα τελευταία νέα που είχα, ήταν πως η κατάστασή του ήταν σταθερή. Μια ώρα μετά μου είπαν πως τον χάσαμε...», δήλωσε ο πρόεδρο της Atletico Portada Alta.

Ο Francisco Garcia, είναι πλέον το νεαρότερο θύμα της πανδημίας του κορονοϊού στην Ευρώπη, με την Ισπανία να συνεχίζει να μετρά τις πληγές της από τον covid-19.

Βαρύ πένθος για τον Βαγγέλη Ιωάννου

Την ίδια ώρα που η Ελλάδα ζει δύσκολες καταστάσεις με την εξάπλωση του κορωνοϊού, ο Βαγγέλης Ιωάννου ζει το δικό του δράμα!

Ο αγαπημένος αθλητικός σπορκάστερ, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με παρατσούκλια πολλών Ελλήνων αθλητών, βιώνει το δικό του πένθος καθώς το πρωί της Δευτέρας έφυγε από την ζωή ο πατέρας του, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook!

Δείτε το μήνυμά του στο Αthensmagazine.gr:

Θλίψη στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ιστορικό στέλεχος της ΠΑΕ

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου ιστορικού στελέχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, βυθίζοντας το σύλλογο στο πένθος. Δείτε, επίσης, την είδηση της απώλειας του Γιώργου Παπαβασιλείου.

Ο λόγος γίνεται για τον Γιάννη Καλογερά, ο οποίος έφυγε το πρωί της Παρασκευής (13/3) σε ηλικία 84 ετών. Ο εκλιπών ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές στην ποδοσφαιρική αυτοκρατορία των «πράσινων» στις δύο δεκαετίες που εργάστηκε στο «τριφύλλι», ήτοι την δεκαετία του ’80 και την δεκαετία του ’90.

Ο Γιάννης Καλογεράς αποτέλεσε το… μάτι πολλών προπονητών του Παναθηναϊκού, όντας ένας εκ των κορυφαίων «κατασκόπων» στην Ευρώπη, σε μία εποχή όπου δεν υπήρχε η εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία και ίσως ο κορυφαίος σκάουτερ στην Ελλάδα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστή το πρωί της Δευτέρας (16/3) στις 10:30 όπου συγγενείς και φίλοι θα τον συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία.

Θλίψη: «Έφυγε» ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης

Θλίψη υπάρχει στον χώρο της δημοσιογραφίας και της έκδοσης, αφού την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης. Δείτε και ποιος δημοσιογράφος μαχαιρώθηκε.

Ο Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης γεννήθηκε το 1942 στα Κύρια Δράμας, σπούδασε κοινωνιολογία και αποφοίτησε απ' τη φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου. Υπήρξε ανταποκριτής στο Βελιγράδι των εφημερίδων «Αυγή» και «Ελευθεροτυπία» και του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ συνεργάστηκε και με διεθνή πρακτορεία ειδήσεων. Τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με το «Athens Review of books».

Τα βιβλία που έγραψε ήταν τα: «Γιουγκοσλαβία- η έκρηξη του εθνικισμού» και «Η δολοφονία της Γιουγκοσλαβίας», ενώ επιμελήθηκε τα βιβλία: «Η επιβολή της βαρβαρότητας στη Γιουγκοσλαβία» και «Μιλόσεβιτς ένας επιτάφιος».

Μετέφρασε μεταξύ των άλλων τα βιβλία «Ο Δερβίσης και ο Θάνατος» του Μέσα Σελίμοβιτς, «Η γεύση της εξουσίας» του Λάντισλαβ Μνιάτσκο, «Η διαλεκτική του συγκεκριμένου» και «Η διαλεκτική της κρίσης» του Κάρελ Κόσικ , «Ο σερβικός λαϊκισμός», του Νεμπόϊσα Πόποβ , «Στόμα γεμάτο χώμα», «Ο θάνατος του κυρίου Γκόλουζα», «Η απολύτρωση» του Μπράνιμιρ Στσεπάνοβιτς, «Όταν άνθιζαν τα κολοκύθια» Ντράγκοσλαβ Μιχαϊλοβιτς, «Το λεξικό των Χαζάρων» του Μίλοραντ Πάβιτς, «Χιόνι στην Αθήνα» του Βίντοσαβ Στεφάνοβιτς.

Οι απόψεις του έχουν αποτυπωθεί σε δύο βιβλία, το «Νεκροταφείο των Ιδεών 1917-2017» και «Ο σταλινισμός και οι μεταμοντέρνοι θαυμαστές του». Η πολιτική του κηδεία θα γίνει το Σάββατο στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Κορωνοϊός: Νεκρός ο 66χρονος στο Ρίο

Τον πρώτο νεκρό από κορωνοϊό μετράει πλέον η Ελλάδα, καθώς ο 66χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή, στις 3:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Πριν από δύο ημέρες, είχε ανακοινωθεί ότι η κατάσταση της υγείας του 66χρονου είχε επιβαρυνθεί σημαντικά με αποτέλεσμα να είναι κρίσιμη.

Ο 66χρονος εκπαιδευτικός, είχε διαγνωστεί θετικός μετά από ταξίδι στο Ισραήλ. Μάλιστα να σας υπενθυμίσουμε, ότι το βράδυ της Τετάρτης, στάλθηκε σε όλους τους Έλληνες μήνυμα της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας για τον κορωνοϊό με μαζική αποστολή SMS.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share