Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Super League: Ανατροπή με την Ξάνθη - Επιστρέφονται βαθμοί στην ακριτική ομάδα

Εξελίξεις

11 Μαρτίου 2020 13:15
Super League: Ανατροπή με την Ξάνθη - Επιστρέφονται βαθμοί στην ακριτική ομάδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατροπή στην ποινή που επιβλήθηκε στην Ξάνθη για την ανάκλησης πιστοποιητικού φέρνει η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου. Βάσει της απόφασης, αναστέλλεται η ανάκληση του πιστοποιητικού της Ξάνθης, κάτι που σημαίνει ότι θα πάρει πίσω τους 5 βαθμούς από την Επιτροπή Εφέσεων.

Η ακριτική ομάδα είχε προσφύγει κατά της εισήγησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το θέμα της μετοχικότητας. Το Διοικητικό Εφετείο αποφάσισε την αναστολή της ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΠΑΕ που είχε εισηγηθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ενώ, με την επικαιρότητα να τρέχει η Κυβέρνηση αποφάσισε το κλείσιμο όλων των Κλειστών Γυμναστηρίων.

Ουσιαστικά, η Ξάνθη θα μπορέσει με αυτή την απόφαση στα χέρια της να ζητήσει από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την Πέμπτη 12/3 να της επιστραφούν οι 5 βαθμοί, που της είχαν αφαιρεθεί για το ζήτημα της ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Super League.

Η απόφαση αυτή ισχύει μέχρι να εκδικαστεί η κύρια αίτηση στο Διοικητικό Εφετείο, κάτι ενδέχεται να γίνει σε αρκετούς μήνες.

Euroleague: «Μπλόκο» από την Εθνική Επιτροπή Δημόσιας Υγείας στο ταξίδι του Ολυμπιακού στο Μιλάνο!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι, αφού η Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας άναψε «κόκκινο» για το ταξίδι των «ερυθρολεύκων» στο Μιλάνο και η σχετική γνωμάτευση εστάλη στην Euroleague. Δείτε και την τραγική απόφαση που πήρε χθες (10/3) η διοργανώτρια αρχή.

Η εισήγηση της Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας δεν... ευνοεί φυσικά το ταξίδι της αποστολής του Ολυμπιακού στην Ιταλία, όπου ο κορωνοϊός βρίσκεται σε έξαρση.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν από την Euroleague να επανεξετάσει το αίτημά τους για αλλαγή της έδρας ή αναβολή του αγώνα με την Αρμάνι (12/3, 21:45), το οποίο αρχικά απορρίφθηκε.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του Ολυμπιακού επέλεξε να συμπεριλάβει την γνωμάτευση των ειδικών στην επιστολή προς την διοργανώτρια αρχή και τώρα όλοι βρίσκονται σε αναμονή για την τελική απόφαση.

Βγήκαν τα αποτελέσματα όλων των μελών της ΠΑΕ Ολυμπιακός για κορωνοϊό!

Γνωστά έγιναν τα αποτελέσματα για τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, που υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για τον κορωνοϊό, μετά την χθεσινή (10/3) σχετική διάγνωση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Δείτε τι είχε ανακοινώσει ο ίδιος μέσω του Facebook.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της, πάντως, κανείς εκ των παικτών, προπονητών και λοιπών μελών δεν πάσχει από τον φονικό ιό. Κάτι τέτοιο μετριάζει την κατάσταση για τους «ερυθρολεύκους», οι οποίοι αύριο (12/3) υποδέχονται τη Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε «κεκλεισμένων των θυρών» παιχνίδι, με τους Άγγλους να έχουν εκφράσει νωρίτερα τον προβληματισμό τους, ως προς τη διεξαγωγή του ματς, αλλά την UEFA να δίνει κανονικά το σύνθημα να γίνει.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει πως μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα διοικητικά στελέχη και το προσωπικό, τα τεστ βγήκαν όλα​ αρνητικά για τον ιό COVID-19», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share