Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βγήκαν τα αποτελέσματα όλων των μελών της ΠΑΕ Ολυμπιακός για κορωνοϊό!

Τι έδειξαν οι εξετάσεις;

11 Μαρτίου 2020 10:23
Βγήκαν τα αποτελέσματα όλων των μελών της ΠΑΕ Ολυμπιακός για κορωνοϊό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γνωστά έγιναν τα αποτελέσματα για τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, που υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για τον κορωνοϊό, μετά την χθεσινή (10/3) σχετική διάγνωση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Δείτε τι είχε ανακοινώσει ο ίδιος μέσω του Facebook.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της, πάντως, κανείς εκ των παικτών, προπονητών και λοιπών μελών δεν πάσχει από τον φονικό ιό. Κάτι τέτοιο μετριάζει την κατάσταση για τους «ερυθρολεύκους», οι οποίοι αύριο (12/3) υποδέχονται τη Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε «κεκλεισμένων των θυρών» παιχνίδι, με τους Άγγλους να έχουν εκφράσει νωρίτερα τον προβληματισμό τους, ως προς τη διεξαγωγή του ματς, αλλά την UEFA να δίνει κανονικά το σύνθημα να γίνει.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει πως μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα διοικητικά στελέχη και το προσωπικό, τα τεστ βγήκαν όλα​ αρνητικά για τον ιό COVID-19», αναφέρει η ανακοίνωση.

Θετικός στον κορωνοϊό ποδοσφαιριστής

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό είναι στο πρωτάθλημα της Βόρειας Ιρλανδίας και συγκεκριμένα στην ομάδα της Λίνφιλντ.

Η ομάδα από το πρωτάθλημα της Βόρειας Ιρλανδίας δεν αναφέρει το όνομα του παίκτη, αλλά είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Επίσης, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στα social media, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η Λίνφιλντ είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της χώρας και σίγουρα θα περάσουν από έλεγχο όλα τα μέλη της ομάδας, αλλά και αντίπαλοι των τελευταίων αγωνιστικών.

Θρίλερ στον Ολυμπιακό: Περνούν εξετάσεις για τον κορωνοϊό όλοι οι παίκτες!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πηγαίνουν για εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στα social media, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Φυσικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει έρθει σε επαφή τόσο καιρό και με τους παίκτες του Ολυμπιακού και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Πέρα από τους παίκτες σε εξετάσεις θα υποβληθούν προληπτικά και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος των ερυθρόλευκων.

Europa League: Δωρεάν στο YouTube το Ολυμπιακός-Γουλβς!

Η Cosmote Tv πήρε την απόφαση να δείξει δωρεάν από το κανάλι της στο Youtube την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γουλβς. Σήμερα (10/3), μάλιστα, συμπληρώνονται 95 χρόνια από την ίδρυση των «ερυθρολεύκων».

Η απόφαση της Κυβέρνησης, να γίνουν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες τις επόμενες δύο εβδομάδες «κεκλεισμένων των θυρών», επηρεάζει φυσικά και το Ολυμπιακός - Γουλβς.

Την ίδια στιγμή λοιπόν η Cosmote Tv έκανε μία σημαντική κίνηση. Αποφάσισε να δείξει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γουλβς δωρεάν από το κανάλι της στο Youtube σε ποιότητα SD.

Φυσικά περαιτέρω λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές, όταν και το συνδρομητικό κανάλι θα εκδώσει επίσημη ανακοίνωση για το γεγονός αυτό.

Η κίνηση αυτή «χρυσώνει» κάπως το... χάπι των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχασαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ομάδα τους σε ένα τόσο σημαντικό ματς.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share