Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Champions League: Εύκολα στους «8» Αταλάντα και Λειψία (Video)

Καρέ από Ίλισιτς - Χαστούκι για Μουρίνιο

11 Μαρτίου 2020 00:11
Champions League: Εύκολα στους «8» Αταλάντα και Λειψία (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα εισιτήρια τους για τις 8 καλύτερες ομάδες του Champions League πήραν Λειψία και Αταλάντα αποκλείοντας την Τότεναμ και τη Βαλένθια αντίστοιχα. Ενώ, σοκ επικρατεί τις τελευταίες ώρες με ποδοσφαιριστής να βρίσκεται θετικός με τον κορωνοϊό.

Βαλένθια - Αταλάντα 3-4: Με τέσσερα γκολ του Ίλισιτς

Στην Ισπανία, η Βαλένθια υποδέχθηκε στο κεκλεισμένων των θυρών «Μεστάγια», λόγω της έξαρσης του ιού στην χώρα, την Αταλάντα και κλήθηκε να ανατρέψει το 4-1 στο Μιλάνο.

Το έργο το Ισπανών ήταν πάρα πολύ δύσκολο και έγινε ακόμα δυσκολότερο από το δεύτερο λεπτό με τον Ίλισιτς να κερδίζει πέναλτι και να το εκτελεί εύστοχα για το 1-0. Οι «νυχτερίδες» κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Γκαμεϊρό στο 21΄, αλλά και πάλι ο Σλοβένος φορ με νέα εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-2 στο 43΄.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι στο 50΄ για την Αταλάντα με τον Πάσαλιτς και δυο λεπτά αργότερα ο Γκαμεϊρό με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά έπειτα από πολύ ωραία σέντρα του Φεράν Τόρες.

Στο 67'΄, η Βαλένθια πήρε το προβάδισμα με τον Φεράν Τόρες. Ο μπακ της Βαλένθια έπειτα από ωραία ασίστ του Παρέχο κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 3-2. Οι γηπεδούχοι χάρηκαν μόλις για τέσσερα λεπτά αφού ο Ίλισιτς στο 71΄έκανε χατ τρικ με σουτ από το ύψος του πέναλτι και στο 82΄ έγραψε το Βαλένθια -... Ίλισιτς 3-4, αφού έκανε καρέ τερμάτων.

Λειψία - Τότεναμ 3-0: Με πρωταγωνιστή τον Σάμπιτζερ

Στο άλλο ματς της βραδιάς, στη Γερμανία η Λειψία φιλοξένησε με τον κόσμο στο πλευρό της την Τότεναμ με τους Άγγλους να έχουν χάσει στο πρώτο ματς στο Λονδίνο με 1-0 και ηττήθηκαν για δεύτερη φορά.

Οι γηπεδούχοι πήραν μια εύκολη πρόκριση, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 10' με μακρινό σουτ του Σάμπιτζερ έξω από την περιοχή με τον Γιορίς να ακουμπάει λίγο τη μπάλα, αλλά να μην μπορεί να την διώξει εκτός εστίας.Στο 22' και πάλι ο αρχηγός της Λειψίας αυτή τη φορά με κεφαλιά έγραψε το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Φόρσμπεργκ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα στο 87΄ έκανε το Λειψία - Τότεναμ 3-0.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share