Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χτύπημα στον γυμναστή στο ντέρμπι ΑΕΚ - Άρης καταγγέλουν οι Θεσσαλονικείς!

Τι συνέβη;

4 Μαρτίου 2020 21:25
Χτύπημα στον γυμναστή στο ντέρμπι ΑΕΚ - Άρης καταγγέλουν οι Θεσσαλονικείς!

Ο Άρης κατήγγειλε ότι ο γυμναστής της ομάδας δέχθηκε επίθεση μετά το 2ο γκολ της ΑΕΚ, στο ντέρμπι για το Κύπελλο Ελλάδος.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Άρης, την ώρα των πανηγυρισμών των παικτών της ΑΕΚ μετά το γκολ του Βράνιες, άγνωστοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησαν τον Λάζαρο Βαρδάκη (γυμναστή του Άρη).

Εκεί ο Άγγελος Χαριστέας απείλησε με αποχώρηση από το γήπεδο, ο αγώνας διεκόπη προσωρινά, αλλά μετά από 6 λεπτά ο Πορτογάλος διαιτητής Ντίαζ κάλεσε τις δύο ομάδες να επιστρέψουν όπως και έγινε!

Το παιχνίδι τελικά ολοκληρώθηκε με νκήτρια την ΑΕΚ, και μπορείτε να δείτε εδώ τις κορυφαίες στιγμές του αγώνα.

Κύπελλο Ελλάδος: Ματσάρες για τα ημιτελικά!

την πιο ενδιαφέρουσα φάση έχει εισέλθει η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, καθώς σήμερα διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών, τα αποτελέσματα των οποίων θα καθορίσουν σε ικανό ποσοστό το πιθανό ζευγάρι του μεγάλου τελικού.

Ο πρώτος ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 18:30 στο ΟΑΚΑ μεταξύ της γηπεδούχου ΑΕΚ και του φιλοξενούμενου Άρη.

Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 21:30, στο γήπεδο της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την Τρίτη τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους ημιτελικούς του Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Άρη και του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Στο ματς του ΟΑΚΑ ορίστηκε ο Πορτογάλος Αρτούρ Ριμπέιρο Σοάρες Ντίας, κατηγορίας Elite της UEFA και σε αυτό της Τούμπας, ο Ισπανός Ισπανός Σαβιέρ Εστράδα Φερνάντεθ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA.

Βοηθοί του Πορτογάλου στο ΟΑΚΑ θα είναι οι -επίσης- Πορτογάλοι, Ρουί Λιτσίνιο, Πάουλο Σοάρες, 4ος ο Τσαγκαράκης και στο VAR οι επίσης Πορτογάλοι Τιάγκο Μαρτίνς και Πέδρο Μότα. Παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Σπυρόπουλος.

Στην Τούμπα βοηθοί θα είναι οι Ισπανοί, Αλόνσο Φερνάντε Ρομπέρτο και Σομπρίνο Μαγκάν Τεοντόρο, 4ος ο Παπαπέτρου και στο VAR οι Γκονζάλεθ Χοσέ Λουίς, Ντίας Πέρεθ ντελ Παλομάρ Ρομπέρτο. Παρατηρητής τους ο Κωνσταντίνος Δάλλας.

Οι επαναληπτικοί αγώνες θα οριστούν το επόμενο διάστημα από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

TAGS
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share