Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Euroleague: Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός και πιστεύει στα προημιτελικά!

Καταγγελίες του Παναθηναϊκού!

3 Μαρτίου 2020 22:56
Euroleague: Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός και πιστεύει στα προημιτελικά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε ανώτερος του Παναθηναϊκού στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πήρε το ντέρμπι με 81-78 και πιστεύει στην οκτάδα της Euroleague, ενώ οι «πράσινοι» καταγγέλλουν φοβερά πράγματα για την αντιμετώπισή τους στο ΣΕΦ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να φεύγει στο ημίχρονο. Δείτε τι είχε γίνει πριν από τον αγώνα.

Ο ψυχωμένος Ολυμπιακός βγήκε αυτή τη φορά νικητής απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που τέλειωσε το ματς με ένα (!) εύστοχο τρίποντο και ανέβασε το ρεκόρ του στο 12-15 διατηρώντας τις ελπίδες πρόκρισης στην 8άδα. Από την άλλη, το «τριφύλλι» μένει μόνο στην 6η θέση με ρεκόρ 14-13, αλλά... ανησυχεί. Σημαντική διαφορά έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που χτύπησε μια πληρέστερη ομάδα στις τρανταχτές αδυναμίες που εντόπισε.

Ο Σακίελ ΜακΚίσικ έπαιζε για δεύτερη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά έμοιαζε να... ξέρει από ντέρμπι τελειώνοντας το ματς με 22 πόντους. Καθοριστικός, αν και άστοχος στις βολές, ο Κώστας Παπανικολάου που είχε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Για τον Παναθηναϊκό, ο Νικ Καλάθης είχε 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ο Ταϊρίς Ράις μέτρησε 12 πόντους με πολύ άσχημα ποσοστά (0/9 3π.) και κρίσιμα χαμένα σουτ.

Πλέον, η «διαβολοβδομάδα» συνεχίζεται για τις δυο ομάδες με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ (5/3) και τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται από την Εφές (6/3) στην 28η αγωνιστική.

Γυαλιά-καρφιά τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Απίστευτες σκηνές στα αποδυτήρια του ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Όπως καταγγέλουν οι «πράσινοι» εισέβαλαν 50 χούλιγκαν στα αποδυτήρια της ομάδας του Ρικ Πιτίνο, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και προχώρησαν σε πολλές υλικές ζημιές, πιστεύοντας πως εκεί βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μάλιστα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους υπήρξε αναταραχή στη φυσούνα του ΣΕΦ, με την κινητικότητα να είναι έντονη πέριξ αλλά και εντός αυτής.

Καταγγελίες Γιαννακόπουλου και αποχώρηση στο ημίχρονο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για διπλή επίθεση προς το πρόσωπό του στο ΣΕΦ και αναρωτήθηκε αν η Euroleague θέλει να έχει αυτή τη διοργάνωση. Τι έγραψε για τις προτροπές της ελληνικής αστυνομίας.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού στο Instagram με αφορμή τις καταγγελίες του «τριφυλλιού» για τις επιθέσεις στο ΣΕΦ:

«Μου επιτέθηκαν στη φυσούνα πριν από το ματς. Είδα το πρώτο ημίχρονο δίπλα σε ανθρώπους που με έβριζαν και με απειλούσαν όλη την ώρα και μετά στο ημίχρονο μου έκαναν νέα επίθεση στη φυσούνα. Η αστυνομία ήρθε και μου είπε να φύγω και να μην παρακολουθήσω τον υπόλοιπο αγώνα. Αυτή τη διοργάνωση θέλουμε; Είναι αποδεκτό αυτό; Υπάρχει ελληνική αστυνομία; Υπάρχει κυβέρνηση;».

Πηγή: Sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share