Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Είναι καθοδόν με την αποστολή για το ΣΕΦ»

Χαμός!

3 Μαρτίου 2020 18:58
Ραγδαίες εξελίξεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Είναι καθοδόν με την αποστολή για το ΣΕΦ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κάνοντας τελικά την ανατροπή, ενημέρωσε επίσημα πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι καθόδον με την αποστολή για το ΣΕΦ, κατήγγειλε εν κρυπτώ επιστολή του Ολυμπιακού και ζήτησε παραδειγματική τιμωρία του από την Euroleague.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές να μην επιτραπεί η είσοδος στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ για το ντέρμπι (3/3, 21:00) της 27ης αγωνιστικής της Euroleague. Το αποτέλεσμα του «ερυθρόλευκου» αιτήματος ήταν η... ανακοίνωση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού, ο οποίος ενημέρωσε πως θα πάει κανονικά στο γήπεδο. όλη αυτή η υπόθεση, βέβαια, έρχεται ως ακόμη ένα επεισόδιο στον... πόλεμο μεταξύ «πρασίνων» και «ερυθρολεύκων» στο μπάσκετ.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, η «πράσινη» ΚΑΕ πήρε επίσημα θέση για τη συγκεκριμένη υπόθεση και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Με τεράστια έκπληξη ενημερωθήκαμε για μια επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία ουδέποτε μας κοινοποιήθηκε (!) και εν κρυπτώ εστάλη σε Αστυνομία και λοιπές Αρχές.

Με τη συγκεκριμένη επιστολή που βρίθει ψευδών, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ΩΜΑ και απερίφραστα ομολογεί πως αδυνατεί να διασφαλίσει συνθήκες ασφαλούς διεξαγωγής του αγώνα στην έδρα της και πως η φυσική παρουσία μέλους της αποστολής μας θα προκαλέσει «πυροδότηση εκτεταμένων εκτροπών και αντιαθλητικών συμπεριφορών» τόσο για τους θεατές όσο και για τους συμμετέχοντες. Συγχρόνως επιχειρεί μάταια να μας επιβάλει - αντίθετα σε κανονισμούς και νόμους- ποιους εμείς θα επιλέξουμε να συμπεριλάβουμε στην αποστολή μας. Πρόκειται για πρωτοφανή και πέρα από κάθε όριο ενέργεια που ξεγυμνώνει τους συντάκτες αυτής.

Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία τόσο από την Eurolegaue όσο και από την ελληνική Δικαιοσύνη για τις έμμεσες απειλές που διατυπώνονται σε αυτή την επιστολή.

Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Γιαννακόπουλος είναι καθοδόν με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας μας προς το ΣΕΦ».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share