Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανικός με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε απαγόρευση εισόδου του στο ΣΕΦ!

Τι απάντησε ο ίδιος;

3 Μαρτίου 2020 18:36
Πανικός με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε απαγόρευση εισόδου του στο ΣΕΦ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές να μην επιτραπεί η είσοδος στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ, με αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού να ανακοινώσει ότι θα πάει στο γήπεδο. Δείτε και τι διακυβεύεται στο αποψινό παιχνίδι.

Με επίσημο έγγραφό της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από την Αστυνομία και τις αρμόδιες αρχές να μην επιτραπεί η είσοδος στο ΣΕΦ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο «ως προληπτικό μέτρο για τη διασφάλιση της διεξαγωγής του αγώνα σε συνθήκες ασφαλείας».

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν άργησε να απαντήσει και ανακοίνωσε πως θα μεταβεί κανονικά στο Φάληρο για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Regular Season της Eurolaegue.

Μάλιστα, ο «DPG» δημοσίευσε το έγγραφο των «ερυθρόλευκων» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: Sdna.gr

Basket League: Σαρωτικός και... "κατοστάρης" ο Παναθηναϊκός!

Σαρωτική ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην ομάδα της Λάρισας καθώς ο αγώνας για τη Basket League έληξε με τους πράσινους να περνάνε μπροστά με 43 πόντους διαφορά. Ωστόσο, στο Όπεν του Ντουμπάι ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε, δείτε εδώ τα highlights του αγώνα.

Ο Ρικ Πιτίνο ήθελε να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής ώστε να έχουν όλοι ρυθμό και... ανάσες ενόψει των δύο δύσκολων 40λεπτων. Μάλιστα έμειναν εκτός οι «ασθενείς» Παπαγιάννης και Βουγιούκας, ενώ θετική ήταν η επιστροφή του Τζέικομπ Ουάιλι. Να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός προπονητής, κατόπιν δικής του απόφασης, άφησε εκτός τον Νίκο Παππά ο οποίος σημειωτέον δεν είχε χρησιμοποιηθεί ούτε... δευτερόλεπτο στη Μαδρίτη.

Έξι παίκτες των «πρασίνων» είχα διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Πιτίνο να κρατάει, εκτός από το εξαιρετικό come back του Ουάιλι, την ανεβασμένη απόδοση του Ουέσλι Τζόνσον (16π., 5ριμπ.) όπως επίσης και το εξαιρετικό παιχνίδι του Ντίνου Μήτογλου (19π., 9ριμπ.)

Το ματς

Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε πριν καν... αρχίσει. Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ματς πολύ δυνατά και στις δύο πλευρές του παρκέ, με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 12-0 στο 2' και να ρίξει... πρόωρα τους τίτλους τέλους στο ματς. Ο Ρικ Πιτίνο ξεκίνησε γρήγορα τις αλλαγές στο ματς με αποτέλεσμα να μην υστερήσει κανείς παίκτης που πάτησε στο παρκέ. Ήδη η διαφορά βρέθηκε στο +18 με τη λήξη του δεκαλέπτου (35-17) και τους παίκτες των «πρασίνων» να είχαν 10/15 εντός παιδιάς και 11/13 βολές. Την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι σούταραν με ποσοστό 31% στα σουτ εντός παιδιάς (6/19) και ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο να «κυνηγήσουν» το σκορ.

Κάτι που φάνηκε και στην δεύτερη περίοδο. Με τον Ντεσόν Τόμας να ηγείται έχοντας 17 πόντους στο ημίχρονο με 3/5 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 2/2 βολές και 4 ριμπάουντ, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ το μόνο που έκανε ήταν να αυξάνει τον δείκτη του σκορ. Αποτέλεσμα; Η διαφορά να εκτοξευθεί και στο +32 (57-25) λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους (61-31). Σε αυτό το διάστημα το «τριφύλλι» μέτρησε 12/17 δίποντα, 8/15 τρίποντα, 13/15 βολές, 10 ριμπάουντ περισσότερα (28-18) και 13 ασίστ περισσότερες (16-3).

Αντίστοιχα η Λάρισα συνέχισε να τα... σπάει από την περιφέρεια έχοντας 2/15 τρίποντα, 10/24 δίποντα, αλλά και μόλις 5/13 βολές! Ο Ρικ Πιτίνο φρόντισε να «ανοίξει» από νωρίς το rotation στο ματς και να χρησιμοποιήσει και τους 12 παίκτες που είχε στην διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένων και των Παπαδάκη, Περσίδη.

Έκτοτε το ματς εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία για τον Παναθηναϊκό αφού το μόνο που έκανε ήταν να αυξάνει τον δείκτη του σκορ. Η διαφορά έφτασε και στο +40 (84-44) στο 27' , δείγμα της τεράστια διαφοράς των δύο ομάδων στο παρκέ και το πόσο εύκολο ήταν το Σαββατιάτικο απόγευμα που είχαν οι «πράσινοι» στο ΟΑΚΑ. Όπως ήταν αναμενόμενο στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αφού στον Παναθηναϊκό ήθελαν να κρατήσουν δυνάμεις ενόψει της «διαβολοβδομάδας» στην EuroLeague και τα δύο μεγάλα ματς με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ. Παρόλα αυτά ο δείκτης του σκορ έφτασε και στο +45 (121-76) λίγο πριν από το τέλος του ματς.

Τα δεκάλεπτα: 35-17, 61-31, 91-52, 121-78

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των υπόλοιπων σημερινών αγώνων μπάσκετ:

Ήφαιστος - ΠΑΟΚ: 77-69

Κολοσσός - Άρης: 90-86

Πανιώνιος - ΑΕΚ: 96-101

Περιστέρι - Προμηθέας: 78-64

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share