Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Super League: Έσωσε το βαθμό στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ

Ισοφάριση από τον Κλωναρίδη!

1 Μαρτίου 2020 21:05
Super League: Έσωσε το βαθμό στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ΑΕΚ εμφάνισε ένα κακό πρόσωπο στην Νέα Σμύρνη, καμία σχέση με εκείνο προηγούμενων αγωνιστικών, αλλά ο Βίκτωρ Κλωναρίδης την έσωσε... στα χασομέρια και το 1-1 απέναντι στον Πανιώνιο πρέπει να την προβληματίζει για τα playoffs. Δείτε πώς την πλησίασε ο Παναθηναϊκός.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Πανιώνιο: μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Τσιλούλης έκανε την παράλληλη, συρτή μπαλιά από τα δεξιά αλλά ο Αραμπούλι δεν κατάφερε από πολύ κοντά να σκοράρει. Πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα μάλιστα, ο Πανιώνιος έχασε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία δείχνοντας πως έχει μπει με μεγάλη αποφασιστικότητα στο παιχνίδι: στο 7' ο Ντομίνγκεζ έπιασε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ και ο Τσιντώντας απέκρουσε με υπερένταση.

Η ΑΕΚ άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της στο γήπεδο σιγά-σιγά, έχασε μια ευκαιρία στο 10' με τον Μάνταλο και τον Αραούχο να μην μπορούν να σκοράρουν από κοντά έπειτα από γύρισμα του Χουλτ ενώ και στο 17' ο Βέρντε ηττήθηκε στο σουτ που έκανε από καλή θέση από τον Κότνικ, που γενικά ήταν σε εξαιρετική μέρα.Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Ένωσης ωστόσο χάθηκε στο 25' όταν ο Μάνταλος έβγαλε τετ-α-τετ τον Σαμπανάτζοβιτς αλλά και πάλι ο Κότνικ είπε «όχι».

Και εκεί που φαινόταν πως αν κάποια ομάδα φτάσει στο γκολ αυτή θα είναι η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος «χτύπησε» σε μια αντεπίθεση και πήρε προβάδισμα στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου: οι γηπεδούχοι έβγαλαν μια εξαιρετική αντεπίθεση στο 45'+2', ο Αραμπουλί έγινε κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά και έπιασε ένα διαγώνιο σουτ, που ήταν κακό και χλιαρό, αλλά παρ΄ όλα αυτά η μπάλα πέρασε μπροστά από τους αδρανείς στόπερ της Ένωσης και ο Εμμανουηλίδης από κοντά άνοιξε το σκορ!

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και πίεσε για την ισοφάριση αλλά βρήκε απέναντί της μια καταπληκτικά στημένη άμυνα του Πανιωνίου και κυρίως, έναν εξαιρετικό Κότνικ, που ήταν αλάνθαστος και σταμάτησε κάθε ευκαιρία της Ένωσης. Σε μια αντεπίθεση μάλιστα, λίγο πριν συμπληρωθεί μια ώρα παιχνιδιού, ο Αραμπουλί λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 κόντρα στη ροή του αγώνα αλλά αν και απέφυγε τον Τσιντώντα δεν κατάφερε να σκοράρει στο άδειο τέρμα.

Η ώρα περνούσε, η ΑΕΚ δεν έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ο Πανιώνιος έχασε και άλλη μια ευκαιρία στο 73΄με τον Εμμανουηλίδη και αυτό τελικά το πλήρωσε με απώλεια της νίκης. Στο 92΄ ο Κλωναρίδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε λίγο και στον Σταυρόπουλο και κατέληξε στο αριστερό «Γ» διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 για την Ένωση.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share