Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στον τελικό!

Το πάλεψε αλλά...

29 Φεβρουαρίου 2020 19:02
Στέφανος Τσιτσιπάς: Δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στον τελικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλα προμήνυαν θριαμβευτική νίκη στον τελικό του Όπεν στο Ντουμπάι για τον διάσημο Έλληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά, δυστυχώς όμως μας η ήττα μας διέψευσε όλους.

Ο γνωστός τενίστας πήρε την μεγάλη πρόκριση όταν κέρδισε με 2-0 τον Έβανς όπως θα δείτε εδώ, ωστόσο η μάχη απέναντι στον Τζόκοβιτς τον λύγισε!

Πολύ δυνατός αποδείχθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Σέρβος Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε εύκολα με 6-3, 6-4 στον τελικό του Όπεν του Ντουμπάι και κατέκτησε το τρόπαιο, στερώντας από τον Στέφανο την δεύτερη διαδοχική ευκαιρία να πάρει τον τίτλο.

Πέρυσι ο Έλληνας σούπερ σταρ (Νο 6 στον κόσμο) είχε ηττηθεί στον τελικό του ίδιου τουρνουά από τον Ρότζερ Φέντερερ, με πανοιμοιότυπο τρόπο (6-4, 6-4).

Δείτε τα highlights του αγώνα:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νικητής του Όπεν της Μασσαλίας για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο νικητής του Όπεν της Μασσαλίας για δεύτερη συνεχή χρονιά, καθώς επικράτησε επί του Φίλι Οζέ-Αλιασίμ με 2-0 (6-3, 6-).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα τη συγκέντρωση του και επικρατώντας 6-3, 6-4 σε 86 λεπτά του αντιπάλου, ο οποίος ήταν επίσης σε καλή φόρμα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας σήκωσε την κούπα για πέμπτη φορά στην καριέρα του καθώς έχει ήδη κατακτήσει το τρόπαιο στις Στοκχόλμη (2018), Μασσαλία, Εστορίλ, Λονδίνο (2019).

Είναι, δηλαδή, ο τέταρτος τίτλος της σειράς ATP 250 και ελπίζει αυτός να του δώσει ώθηση για τον πολύ δύσκολο μήνα που ακολουθεί. Παρά την ήττα του στο Αυστραλιανό Όπεν που μπορείτε να δέιτε εδώ, συνέχισε απόητος και μας γέμισε ξανά υπερηφάνεια!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στο Estoril Open για να υπερασπιστεί τον τίτλο του!

Στην πόλη της Πορτογαλίας, όπου κατέκτησε τον 3ο τίτλο της καριέρας του και τον 1ο σε χωμάτινη επιφάνεια επιστρέφει ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ο Έλληνας τενίστας θα είναι και το 2020 στο Estoril Open για να υπερασπιστεί τον τίτλο του από τις 25/4 έως τις 3/5, μετά τον αποκλεισμό του στο Αυστραλιανό Όπεν!

Πέρσι είχε επικρατήσει στον τελικό του Πάμπλο Κουέβας με 2-0 σετ και είχε δεχτεί και τα συγχαρητήρια του Φερνάντο Σάντος που είδε τους αγώνες του Στέφανου στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

«Το Εστορίλ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για μένα και ανυπομονώ να δημιουργήσω νέες αναμνήσεις στην Πορτογαλία, αφού πέρσι έζησα μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος για την συμμετοχή του στο τουρνουά του 2020.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share