Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άννα Κορακάκη: Χάλκινη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Όπλων!

Θρίαμβος!

29 Φεβρουαρίου 2020 00:05
Άννα Κορακάκη: Χάλκινη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Όπλων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χάλκινη βγήκε η Άννα Κορακάκη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Όπλων, που διεξάγεται στην πόλη Βρότσλαβ της Πολωνίας.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο και παγκόσμια πρωταθλήτρια βρέθηκε στην τρίτη θέση της κατηγορίας αεροβόλων όπλων 10μ.

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς Μομτσιλόβιτς (Σερβία) με 236.4 βαθμούς, δεύτερη ήταν η Χάιντι Ντίεθελμ Γκέρμπερ (Ελβετία) με 232.7β. και τρίτη η Άννα Κορακάκη με 213.5β.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης είχε προκριθεί ως πρώτη στον τελικό με 581 βαθμούς. Να υπενθυμίσουμε πως χαρές μας χάρισε και ο Λευτέρης Πετρούνιας, αφού κατέκτησε το χρυσό, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, στην Μελβούρνη.

"Χρυσή" η Κορακάκη!

Περήφανους μας έκανε για ακόμη μια φορά η Άννα Κορακάκη καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Διεθνές Κύπελλο Αεροβόλων Όπλων. Η γνωστή αθλήτρια μόλις λίγους μήνες πριν είχε κερδίσει τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα.

Στην διαδικασία του τελικού η Άννα ξεκίνησε καλά και μπήκε από την αρχή επικεφαλής. Η Qian Wang από την Κίνα την υπερκέρασε στη δεύτερη σειρά, αλλά στη διάρκεια του αγώνα η Κορακάκη κράτησε την υπεροχή. Παρά την προσπάθεια των αθλητριών της Κίνας (4 στις 8 του τελικού) η Κορακάκη έφθασε μέχρι τη μονομαχία για το χρυσό με αντίπαλο μια άλλη Κινέζα την Qian Wei. Απόλυτα εύστοχη και με αξιοσημείωτη σταθερότητα στη διαδικασία του αποκλεισμού (9 συνεχόμενα δεκάρια στο κρίσιμο τελικό σκέλος), η Άννα Κορακάκη πήρε τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο. Η Άννα Κορακάκη αγωνίζεται ξανά αύριο Σάββατο το απόγευμα.

Χρυσό για την Άννα Κορακάκη στο Μινσκ!

Το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 25μ. κατέκτησε σήμερα η Ελληνίδα αθλήτρια, Άννα Κορακάκη.

Η αθλήτρια διαγωνιζόταν στο πλαίσιο των 2ων Ευρωπαϊκών Αγώνων που διεξάγονται στο Μινσκ. Advertisement: 0:17

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατάφερε να επικρατήσει σε μπαράζ της Ελβετίδας Χάιντι Ντίτχελμ Γκέρμπερ και να πάρει την πρώτη θέση και το δεύτερο μετάλλιο της στη φετινή διοργάνωση, μετά το αργυρό στο αεροβόλο πιστόλι 10μ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share