Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Euroleague: Μια ανάσα από το διπλό άθλου ο Ολυμπιακός, αυτοκτόνησε στο φινάλε!

Πόσο κρίμα!

27 Φεβρουαρίου 2020 23:05
Euroleague: Μια ανάσα από το διπλό άθλου ο Ολυμπιακός, αυτοκτόνησε στο φινάλε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Euroleague: Τι και αν ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με τέσσερις πόντους (65-69) 25 δεύτερα πριν το φινάλε, δέχτηκε 6 σερί πόντους από τον Γουιλμπέκιν και μαζί την ήττα (71-70) από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ!

Ο Ολυμπιακός πήγε στο «κάστρο» του πρώην τεχνικού του ηγέτη, Γιάννη Σφαιρόπουλου, ως απόλυτο αουτσάιντερ. Το έλεγε η βαθμολογία, η εικόνα των δύο ομάδων, το γεγονός πως οι Ισραηλινοί είχαν μια ήττα εκεί, αλλά και η απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Κι όμως, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έβγαλαν έναν εαυτό που λίγες φορές έχουν βγάλει φέτος, αλλά αποτελούσε σήμα κατατεθέν τους στο πρόσφατο παρελθόν τους! Αυτό τελικά δεν αρκούσε σε ένα ματς που εν τέλει οι Πειραιώτες «αυτοκτόνησαν».

Ο νεοαποκτηθείς Σακίελ ΜακΚίσικ έπαιξε σαν να είναι χρόνια... ευρωλιγκάτος κι ερυθρόλευκος, αλλά διαχειρίστηκε εσφαλμένα την τελευταία κατοχή, της οποίας είχε προηγηθεί επιστροφή της Μακάμπι από το -4 (65-69) και τρίποντη «βόμβα» του Σκότι Ουίλμπεκιν.

Μ' αυτό το αποτέλεσμα, οι «ερυθρόλευκοι» υποχώρησαν στο 11-15, ενώ η ομάδα του Σφαιρόπουλου ανέβηκε και στο 18-8 κι έμεινε μόνη 4η.

Θυμίζουμε πως για τον Ολυμπιακό ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων», καθώς θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ την Τρίτη (3/3) για την 27η αγωνιστική.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share