Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Euroleague: Δοκιμασία στην Μαδρίτη για τον Παναθηναϊκό!

Δύσκολη αποστολή!

24 Φεβρουαρίου 2020 09:04
Euroleague: Δοκιμασία στην Μαδρίτη για τον Παναθηναϊκό!

Στην έδρα της «καυτής» Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται απόψε (24/2) στις 22.00 (Novasports1HD) ο Παναθηναϊκός για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Oι «πράσινοι», με το ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ξεκίνησαν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε της σεζόν. Αυτό συνεχίζεται σήμερα με τον αγώνα στη Μαδρίτη. Να σημειώσουμε πως το παιχνίδι διεξάγεται Δευτέρα, καθώς το «Wizink Center» δεν θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες ημέρες λόγω του «Disney on Ice» που θα λάβει χώρα εκεί.

Ο Παναθηναϊκός είναι σταθερά στην 6η θέση με ρεκόρ 14-11, αλλά έχει τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς. Από την άλλη, η Ρεάλ προέρχεται από καταιγιστικό διπλό στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και είναι 2η με ρεκόρ 19-6.

Για τον Παναθηναϊκό, ο Τζέικομπ Ουάιλι είναι ξανά νοκ-άουτ με το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί από το ματς με τον Άρη, ενώ σημαντικές απουσίες έχει και η ομάδα του Πάμπλο Λάσο που θα παραταχθεί χωρίς τους Αντονι Ράντολφ - Σέρχιο Γιουλ, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία του Τζεφρι Τέιλορ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λοτερμόζερ, Μπολτάουζερ και Χορντόφ.

Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε για το παιχνίδι: «Η Ρεάλ προέρχεται από ένα καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, έστω και αν είχε εκτός δύο παίκτες - κλειδία. Παίζουν καλύτερα σε αυτές τις περιπτώσεις, επειδή οι υπόλοιποι παίκτες συσπειρώνονται και εμφανίζονται στο παρκέ σαν μία τραυματισμένη τίγρη. Πρέπει να κερδίσουμε 4 ματς για τα πλέι-οφ, αυτός είναι ο αριθμός μου. Πρέπει να παίξουμε όπως στα τρία πρώτα δεκάλεπτα με την Μπαρτσελόνα και ελπίζουμε να πιάσουμε αυτόν τον αριθμό».

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός 21.00
Ζενίτ - Μπάγερν 27/2
ΤΣΣΚΑ - Μπαρσελόνα 27/2
Αλμπα - Εφές 27/2
Μακάμπι - Ολυμπιακός 27/2
Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας 27/2
Χίμκι - Βιλερμπάν 28/2
Ζαλγκίρις - Αρμάνι Μιλάνο 28/2
Βαλένθια - Φενέρμπαχτσε 28/2

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share