Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Super League: Επιβλητική εμφάνιση της ΑΕΚ! «Καθάρισε» 3-0 τον ΟΦΗ!

Μέσα σε 30' λεπτά!

23 Φεβρουαρίου 2020 22:06
Super League: Επιβλητική εμφάνιση της ΑΕΚ! «Καθάρισε» 3-0 τον ΟΦΗ!

Στην πιο επιβλητική εμφάνισή της από το ξεκίνημα της σεζόν, η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Ενώ, πριν από λίγο ολοκληρώθηκε και το ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα

Το ματς έγινε στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο 30λεπτο με γκολ των Μάνταλου (5΄) και Βέρντε (8΄,30΄)

Το πρώτο με κεφαλιά του Μάνταλού από ασίστ του Λιβάγια (5΄) και το δεύτερο με έξοχη ατομική προσπάθεια του Βέρντε (8΄). Ο Ιταλός μάλιστα σημείωσε το 3-0 στο 30΄ μετά από εξαιρετικό συνδυασμό με τον Ολιβέιρα.

Η «Ένωση» συνέχισε να δημιουργεί και να χάνει κλασικές ευκαιρίες –κυρίως με τον Μάνταλο- με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει σε... αξιοπρεπή επίπεδα για τους Κρητικούς που πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερες εμφανισεις τους στην εφετινή σεζόν.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (77΄ Παουλίνιο), Οικονόμου, Λόπες, Χουλτ, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Μάνταλος (81΄ Σιμόες), Λιβάγια, Ολιβέιρα (67΄ Αραούχο)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν (85΄ Μαρινάκης), Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο (67΄ Μέιρα), Ζοάο Βίκτορ, Τσιλιανίδης, Βαζ (67΄ Ναμπί), Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο

Super League: «Κόλλησαν» στο μηδέν Βόλος και ΑΕΛ

Βόλος και ΑΕΛ κόλλησαν στο μηδέν (0-0) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 25η αγωνιστική της Super League. Νωρίτερα ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα σερί 6 αρνητικών αποτελεσμάτων!

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όμως ο Ζοάο στο 41' κόπηκε την ύστατη ώρα από την άμυνα της ΑΕΛ ενώ είχε βγει τετ-α-τετ με τον Κρίστινσον. Ένα λεπτό αργότερα ο Τόρζε βγήκε στην κόντρα, αλλά άργησε πάρα πολύ προ του Γκαραβέλη και το γύρισμα που έκανε προς τον Ουάρντα κόπηκε από τον Τσίκα την τελευταία στιγμή.

Στο 50' ο Μάρκοβιτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για πολύ σκληρό φάουλ πάνω στον Κάσες στη μεσαία γραμμή (υπήρξε «on field review» έλεγχος του Διαμαντόπουλου, κατόπιν υπόδειξης από το VAR) και μοιραία η ΑΕΛ άρχισε να οπισθοχωρεί για να «θωρακίσει» τα μετόπισθεν της και να κρατήσει το «μηδέν».

Στο 61' ο Γκαραβέλης έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά σε σουτ του Τόρζε, ενώ στο 85' ο Τσίκα έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού, αδυνατώντας να σημαδέψει σωστά με κεφαλιά από τα δύο μέτρα, έπειτα από γύρισμα του Γέντρισεκ.

ΒΟΛΟΣ (Αλμπέρτο Γκαγιέχο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Τσίκα, Φεράρι, Κανταμούρο (46' Τόρες), Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Κάσες, Τσοκάνης (72' Γέντρισεκ), Ζοάο.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μιχαήλ, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Βινίσιους (53' Μόρας), Σετσέροβιτς, Τόρζε, Ουάρντα, Νούνιτς (73' Ασούμπρε, 77' λ.τρ. Μπούστος).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share