Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Euroleague, Ολυμπιακός-Βιλερμπάν 77-58: Αλύγιστος και με 8 παίκτες!

Τεράστια νίκη!

20 Φεβρουαρίου 2020 21:40
Euroleague, Ολυμπιακός-Βιλερμπάν 77-58: Αλύγιστος και με 8 παίκτες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ άφησε τον Ολυμπιακό με 8 παίκτες, όμως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν διαβασμένη και με «όπλο» την άμυνά της νίκησε τη Βιλερμπάν (77-68) στη Euroleague και έμεινε σε τροχιά οκτάδας.

Μια σημαντική νίκη πήρε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, που έμεινε σε τροχιά οκτάδας, παρά τα πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών, για την οποία και ήλπιζε, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ την δήλωση του Μπαρτζώκα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε στα «πιτς» τους Βασίλη Σπανούλη, Τέιλορ Ρότσεστι (δηλώθηκε για τυπικούς λόγους στη... 10άδα), Όγκουστιν Ρούμπιτ, Μπράντον Πολ, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και «έχασε» με τραυματισμό και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ (16'). Όμως, έπαιξε σκληρή άμυνα, πήρε πράγματα από τον... βασικό κορμό της και έφτασε σε μια επικράτηση που την ανέβασε στο 11-14.

Στην αντίπερα όχθη, η Βιλερμπάν υποχώρησε στο 9-16 και... επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε κακό διάστημα. Ο Τσαρλς Καουντί θέλησε να κάνει «ζημιά» στους Πειραιώτες, όμως το «μπερδεμένο» σύνολο του Ζβέζνταν Μίτροβιτς δεν ήταν ικανό να απειλήσει τους γηπεδούχους.

Ο Κώστας Παπανικολάου για άλλη μια φορά γέμισε τη «στατιστική του» (8π., 3ρ., 6ασ., 2κλ.), όπως το ίδιο έκανε και ο Ουέιντ Μπόλντγουιν (11π., 7ρ., 5ασ. και 5λ.), ενώ οι Γιώργος Πρίντεζης (11π., 3ρ., 5ασ.) και Σάσα Βεζένκοφ (15π., 7ρ.) έδιναν σταθερά σκορ στην ομάδα τους. Θετικές εντυπώσεις άφησε και ο 18χρονος Αλέξανδρος Νικολαΐδης (6π., 5ρ., 4κλ., αλλά και 4λ.), που αγωνίστηκε σε ολόκληρη τη δεύτερη περίοδο, αλλά και σε ένα μέρος της τέταρτης.

sdna.gr

Τρομερό «ξέσπασμα» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς τη Θύρα 13! «Θα σας πάρω τις κουκούλες και θα τις βάλω στον κ@@@ σας»! (video)

Σε ένα τρομερό «ξέσπασμα» εναντίον των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τον ισχυρό άνδρα των ΚΑΕ και Ερασιτέχνη να μιλά με σκληρή γλώσσα και να ζητά την κάθαρση της Θύρας 13. Δείτε εδώ τι είχε πει προηγουμένως για το ίδιο θέμα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τόνισε ότι θέλει τη βοήθεια της πραγματικής Θύρας 13 προκειμένου να καθαρίσει ο σύλλογος. Κι ότι ο ίδιος θα κάνει το παν για να λύσει το πρόβλημα...

«Η Θύρα 13 δεν είναι αυτοί οι 50-100 αλήτες. Είναι ο απλός κόσμος του Παναθηναϊκού. Δεν είναι η Θύρα 13 αυτά τα 50-100 τσουτσέκια. Και σας το λέω, και τους 50 και τους 100 θα σας βγάλω τις κουκούλες και θα σας τις βάλω στον κ...» είπε μεταξύ άλλων ο Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε: «Εμένα δεν θα με διώξει κανείς από τον Παναθηναϊκό. Θα φύγω όταν θέλω εγώ. Αυτούς όμως θα τους διώξω εγώ»...

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου λέγοντας: «Σήμερα θα έπρεπε να είναι μια μέρα χαρούμενη. Σκοπό φέτος ήταν να κοιτάμε στα μάτια τους υπόλοιπους. Χθες ήρθε ένας καλοδεχούμενος τίτλος και όλη η Ελλάδα είναι χαρούμενη και όλα τα παιδιά είναι χαρούμενα. Αυτή η νίκη έχει όνομα, όλους όσοι στήριξαν την ομάδα στα δύσκολα αλλά και στα παιδιά που έμειναν απλήρωτα και έβαλαν πλάτη για να ανέβουμε ξανά. Αυτή η νίκη δεν πρέπει να είναι πυροτέχνημα και να καταφέρουμε να κοιτάμε κατάματα τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε να έρθουν νέοι τίτλοι. Θέλω να ευχαριστήσω από τον απλό φίλαθλο μέχρι και τον διευθυντή που είναι στο τμήμα. Χθες 50 κουκουλοφόροι μπήκαν στο γήπεδο και χτύπησαν ένα Παναθηναϊκό που πάει σε όλα τα γήπεδα και στηρίζει την ομάδα και παρά το ότι είναι φίλος μου είναι Παναθηναϊκός και ξεπεράσαν τα όρια. Σήμερα θα σας πω πράγματα που έγιναν από το 2012 και μετά και δεν είμαι ρουφιάνος αλλά ξεπέρασαν τα όρια».

«Τα αποτελέσματα που έχουν έρθει από το 2012 που είμαι εγώ θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι επιτυχημένα. Ο πρόεδρος όμως έχει και έναν άλλο ρόλο να έρχεται κόσμος και οικογένειες και να μπορέσω να καταφέρω να μην φοβούνται. Το 2012 μου είχαν πει πως στο κομμάτι που κάθεται η Θ. 13 στο μπάσκετ γίνονται ντου και δεν αφήνουν ασφάλεια να πάει εκεί. Μου έλεγε ο πατέρας μου "ο κόσμος έχει δίκιο να τον ακούς" θα ήμουν ηλίθιος και αντιπαναθηναϊκός αν ήθελα να σπάσω την αλυσίδα του κόσμου που φέρνει μαζί με τη διοίκηση τα τρόπαια. Έχω κάτσει στο τραπέζι μαζί τους πολλές φορές δεν έχει γίνει κάτι παρά τις συζητήσεις. Το 2012 επίσης είχαμε μια συνάντηση, είχα ζητήσει δύο πράγματα. Πρώτο να μην γίνονται επεισόδεια και να μπει ασφάλεια εκεί, αλλά μου είπαν να μη μπει γιατί είναι η 13! Έβαλα νερό στο κρασί μου και βάλανε δικούς τους αλλά μέχρι το τέλος είχανε βάλει παγκάρια για στήριξη είπα να το κόψουν αυτό γιατί δεν μου άρεσε».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνέχισε την εξιστόρηση: «Σε έναν άλλο αγώνα είχαν βάλει έναν υπάλληλο της ΚΑΕ και τον βαράγανε και του μιλούσαν άσχημα. Όταν πήγα να τους ζητήσω γιατί το έκαναν με προπηλάκισαν και εμένα και την οικογένειά μου! Θα μπορούσα να τους ισοπεδώσω με την ασφάλειά μου αλλά δεν τα έβαλα με τον απλό οπαδό και έφυγα από το γήπεδο! Όταν ξανά έκατσα στο τραπέζι μαζί τους ένα χρόνο μετά μου έλεγαν ποιους θα πάρω στη δουλειά μου και τι να κάνω στις επιχειρήσεις μου. Για αυτό εσείς που μου λέτε να μην τσουβαλιάζω να ξέρετε πως έχω συζητήσει αρκετές φορές. Αυτοί θέλουν να το παίζουν νταβατζήδες του συλλόγου αναφέρονται σε εμένα με υποκοριστικά και μου λένε να πάω να κάνω παρέα με τον Αλαφούζο και τον Βαρδινογιάννη. Χθες αντί να χαιρόμαστε ήρθαν πενήντα άτομα φωνάζοντας Θύρα 13 και ήρθαν και χτύπησαν έναν οπαδό.

Θέλω να βρεθεί λύση αλλά δεν θα γίνω ρουφιάνος ούτε θα δείξω τα πρόσωπά τους στην αστυνομία. Δεν είδα καμία Θύρα 13 να καταδικάσει την χθεσινή επίθεση, αλλά αυτοί οι πενήντα τα γράφουν. Δεν μπορείτε να λέτε πως αν δεν τους κατακρίνετε δεν είναι Θύρα 13 επικροτεί τέτοιες συμπεριφορές. Εγώ θα το λύσω το θέμα και ας λέτε πως τα βάζω με τον απλό οπαδό όπως είμαι και εγώ και απλά έτυχε να είμαι πρόεδρος. Αυτοί οι πενήντα δεν είναι η Θύρα 13 και σας κοιτάω στα μάτια και σας το λέω πως τις κουκούλες θα σας τις βγάλω και θα σας τις βάλω στον κ.... Ελπίζω πως η Θύρα 13 θα με στηρίξει και θα πει πως είναι μαζί μου, δεν περιμένω από παιδιά να πουν συγνώμμη, αλλά οι ίδιοι δεν είναι μαζί μου στην κάθαρση των 50-100 που κάνουν αυτά τα πράγματα θα με βρουν απέναντι τους. Εγώ δεν φεύγω από τον Παναθηναϊκό όταν το θέλουν αυτοί αλλά όταν το θέλω εγώ!».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share