Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Euroleague: Μόνο νίκη για να ελπίζει ο... αποδεκατισμένος Ολυμπιακός!

Δείτε το πρόγραμμα!

20 Φεβρουαρίου 2020 11:55
Euroleague: Μόνο νίκη για να ελπίζει ο... αποδεκατισμένος Ολυμπιακός!

Ο αποδεκατισμένος Ολυμπιακός φιλοξενεί την Βιλερμπάν (19:15, Novasports1HD) σ' ένα ματς που πρέπει να πάρει, για να μείνει κοντά στις θέσεις των πλέι οφ της Euroleague. Θυμηθείτε, επίσης, το πώς νίκησε την προηγούμενη εβδομάδα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, παρότι έπαιξε επί της ουσίας με μόλις οκτώ παίκτες στη σύνθεσή του.

Για την 25η αγωνιστική της Euroleague, oι Πειραιώτες φιλοξενούν στην έδρα τους την πρωταθλήτρια Γαλλίας σ' ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν χάσει εδώ και καιρό τους Σπανούλη, Ρότσεστι, Χαραλαμπόπουλο, ενώ τις δύο τελευταίες ημέρες εισήχθησαν στο νοσοκομείο με ψηλό πυρετό οι Πολ και Ρούμπιτ. Την ίδια στιγμή, λόγω του ban, δεν είναι σε θέση να δηλώσουν για την ώρα τους νεοαποκτηθέντες Σακίελ ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς.

Έτσι, θα παραταχθούν με εξαιρετικά ελλιπές rotation σ' ένα must-win παιχνίδι, αφού αντιμετωπίζουν στο ΣΕΦ μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικής. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ρεκόρ 10-14 και απέχει μια νίκη από την 8άδα, γύρω από τα... όρια της οποίας θέλει να παραμείνει. Από την άλλη, οι Γάλλοι βρίσκονται στο 9-15.

Να σημειώσουμε πως και η Βιλερμπάν θα έχει απουσίες, αφού ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς δεν υπολογίζει στον Ντέιβιντ Λάιτι και στον νεοαποκτηθέντα Ντέβιον Μπέρι, ενώ πριν λίγες ημέρες λύθηκε το συμβόλαιο του Έντουιν Τζάκσον.

Διαιτητές του αγώνα οι Φερνάντο Ρότσα, Κάρλος Περούγκα κι Αν Πάντερ.

O Mπαρτζώκας δήλωσε για το ματς: «Θα το αντιμετωπίσουμε με την δέουσα σοβαρότητα. Είναι πολύ αθλητική ομάδα, επιτίθεται στην μπάλα. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Τώρα έχουμε ακόμη περισσότερο προβλήματα από ο,τι με την ΤΣΣΚΑ. Είμαστε με ακόμη -2 παίκτες. Ελπίζω ότι θα παλέψουμε πάλι, θα είμαστε ενωμένοι και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν μπορώ να πω ποιο θα είναι το κλειδί. Χρειάζεται συνεργασία από όλους τους παίκτες, να παλέψουν για κάθε φάση. Πολλές φορές, όταν έχεις πολλές απουσίες, η τακτική περνά σε δεύτερη μοίρα και μετρούν άλλα πράγματα».

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Ζενίτ - Άλμπα Βερολίνου 19.00
Ολυμπιακός - Βιλερμπάν 19.15
Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης 19.45
Αρμάνι Μιλάνο - Χίμκι 21.45
Μπασκόνια - Ζαλγκίρις 22.00
Ερυθρός Αστέρας - ΤΣΣΚΑ 21/2, 20.00
Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα 21/2, 21.30
Μπάγερν - Εφες 21/2, 21.30
Βαλένθια - Μακάμπι 21/2, 22.00

Πηγή: Sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share