Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Champions League: Μάχες σε Λονδίνο και Μιλάνο!

Αμφίρροπες αναμετρήσεις ανάμεσα σε Αταλάντα-Βαλένθια και Τότεναμ-Λειψία!

19 Φεβρουαρίου 2020 09:54
Champions League: Μάχες σε Λονδίνο και Μιλάνο!

Πράξη δεύτερη στο Champions League, καθώς απόψε θα διεξαχθούν ακόμη δύο ματς για την φάση των «16» του θεσμού σε Μιλάνο και Λονδίνο! Ενώ, χθες η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ γνώρισε την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Χάλαντ έκανε «όργια» κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Αμφίρροπο ζευγάρι είναι αυτό της Τότεναμ με την Λειψία, που αναμετρώνται απόψε στο Λονδίνο (22:00, COSMOTE Sport 1) με την βρετανική ομάδα να ψάχνει ένα πρώτο καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο φτάνει «πληγωμένη» στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει σε τρεις πολύτιμους παίκτες λόγω τραυματισμών, καθώς μετά τους Κέιν και Σισοκό νοκ άουτ τέθηκε και ο Σον. Παρά τα προβλήματα, πάντως, οι «σπερς» με τρεις σερί νίκες στην Premier League βρίσκονται στο -1 από την τέταρτη Τσέλσι. Η Λειψία είναι η ανερχόμενη δύναμη της Γερμανίας και πλέον και της Ευρώπης.

Βρίσκεται στην δεύτερη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος, μόλις έναν βαθμό πίσω από την Μπάγερν, αλλά ο μόλις 32χρονος προπονητής της, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, έχει επίσης αγωνιστικούς πονοκεφάλους. Δεν υπολογίζει στους τραυματίες Άνταμς, Καμπλ, Κονατέ, Όρμπαν και τον τιμωρημένο Ουπαμεκανό.

Το πιο… δύσκολο ζευγάρι του Champions League είναι αυτό ανάμεσα στην Αταλάντα και την Βαλένθια που αναμετρώνται απόψε (22:00, COSMOTE Sport 2) στο «Μεάτσα» του Μιλάνου και δεν υπάρχει φαβορί.

Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι διανύει ήδη μια εξαιρετική σεζόν, καθώς πέρα από την πρόκρισή της στους «16», μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ρόμα το Σάββατο είναι τέταρτη και στο +6 από τους «τζιαλορόσι» στην Serie A.

Ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Αντίθετα, ο Άλμπερτ Θελάδες δεν υπολογίζει για τις «νυχτερίδες» τους τραυματίες Κοκλέν, Πιτσίνο, Ροντρίγκο, Βαγέχο και Γκαράι, τον ασθενή Φλορέντσι και τον τιμωρημένο Γκαμπριέλ, ενώ αμφίβολοι είναι Γκαμέιρο, Τσερίσεφ και Σίλεσεν. Στο πρωτάθλημα Ισπανίας μένοντας για τρία σερί ματς χωρίς νίκη έχει μείνει έκτη με 38 βαθμούς και στο -2 από την τετράδα.

Κύπελλο Ελλάδος: «Σφραγίζεται» το τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών!

Το τελευταίο εισιτήριο «σφραγίζεται» σήμερα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό (18:15), στην ρεβάνς του 1-1 των δύο ομάδων πριν από δύο εβδομάδες στο Αγρίνιο. Η Ενωση θα πάει στο παιχνίδι χωρίς τους Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλο που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα στις προπονήσεις, με τον Μάσιμο Καρέρα να υπολογίζει στους Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Μπακάκη, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνα, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνη, Κλωναρίδη, Μάνταλο, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότο, Λιβάια, Αραούχο, Ολιβέιρα και Χριστόπουλο.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός δεν έχει κάτι να χάσει και θα μπει για να κάνει την έκπληξη. Χρειάζεται ωστόσο τη νίκη μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα για να πάρει την πρόκριση ή έστω την ισοπαλία με τέρματα, ώστε να κάνει το… θαύμα.

Ήδη στα ημιτελικά έχουν προκριθεί ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Αρης, ενώ η κλήρωση για τα ζευγάρια της επόμενης φάσης, θα γίνει αύριο στα γραφεία της ΕΠΟ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share