Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ! Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής έπεσε θύμα εκβιασμού!

Τι συνέβη;

16 Φεβρουαρίου 2020 18:17
Σοκ! Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής έπεσε θύμα εκβιασμού!

Σοκ προκλήθηκε στην αθλητική κοινή γνώμη, αφού πασίγνωστος ποδοσφαιριστής έπεσε θύμα εκβιασμού από γυναίκα, ενώ προ ημερών Έλληνας ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Il Giornale», ο Μάριο Μπαλοτέλι βρήκε μπελάδες από μια κοπέλα 19 ετών, που προχώρησε στην εκβιαστική πράξη.

«Είτε μου δίνεις 100 χιλιάδες ευρώ είτε θα σε καταγγείλω για σεξουαλική παρενόχληση», φέρεται να είπε η κοπέλα στον Ιταλό επιθετικό, με τον οποία είχε σχέση όταν ήταν 17 ετών.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η νεαρή γυναίκα, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, είχε διαβεβαιώσει τον παίκτη ότι ήταν ενήλικη.

Οι δύο τους συναντήθηκαν στη Νίκαια, όπου ο Μπαλοτέλι έπαιξε μέχρι το 2019, το καλοκαίρι του 2017.

Λίγους μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο, η κοπέλα είπε σε δικηγόρο την ιστορία της και εκείνος την συμβούλευσε να έρθει σε επαφή με τον επιθετικό της Μπρέσια και να του ζητήσει 100.000 ευρώ, διαφορετικά θα τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Μπαλοτέλι αρνήθηκε να πληρώσει και υπέβαλε καταγγελία στην εισαγγελία της Βιτσέντζα, η οποία μετά από περίπου δύο χρόνια, έκλεισε την έρευνα.

Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ! Πέθανε ο Νίκος Χατζής!

Πένθος προκαλεί στο ελληνικό μπάσκετ η είδηση του θανάτου του Νίκου Χατζή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, λίγες μέρες μετά το θάνατο κόρης διάσημου αθλητή.

Ρεαλιστής και γενναίος απέναντι στην αρρώστια του μέχρι την τελευταία στιγμή, ξεπερνώντας τα ανθρώπινα όρια -άλλωστε γυμναστής και ερασιτέχνης μουσικός - με πλήρη συνείδηση της κατάστασής του, δεν παραιτήθηκε ποτέ απ’ την ζωή δεν παραπονέθηκε ποτέ, δεν του έλειψαν ποτέ τα καλά λόγια και το χαμόγελο για τον συνάνθρωπό του. Όρθιος και χαμογελαστός ως το τέλος.

Ο Νίκος αποδεχόμενος την κατάστασή του, κατατάχτηκε στους ανθρώπους που χόρτασαν και γιόρτασαν τη ζωή τους, αξιοποιώντας τις περισσότερες στιγμές της για να δημιουργήσουν, να αγαπήσουν, να πονέσουν, με απλά λόγια να ζήσουν. Να ζήσουν αληθινά.

Σε δήλωση του ο πρώην Δήμαρχος Τεμπών και επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος για το θάνατο του Νίκου Χατζή:

«Χαμογελαστός όπως πάντα και δυνατός μεχρι το τέλος να δίνεις τον δικό σου αγώνα απέναντι στο πόνο σου, δεν παραιτήθηκες ποτέ από την ζωή ήσουν πάντα εκεί κάθε καλοκαίρι στην πλατεία του χωριού να μας συντροφεύεις με τα τραγούδια σου παρέα με φίλους που αγαπούσες.

Ήσουν πάντα έξω καρδιά και δίπλα στους φίλους σου όταν αυτοί σε είχαν ανάγκη. Να τους σταθείς, να τους βοηθήσεις. Πάντα πρώτος σε κάθε συλλογική προσπάθεια του χωριού. Φρόντισε φίλε εκεί που θα πας να συνεχίσεις να σκορπάς χαρά. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Καλό ταξίδι φίλε…»

Πέθανε ο Σπύρος Γουργιώτης!

Στο πένθος βυθίστηκε η ελληνική διαιτησία, καθώς έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 του χρόνια ο Σπύρος Γουργιώτης, λίγες ώρες μετά και τον θάνατο του Μιχάλη Βλασταράκου!

Μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ο επί σειρά ετών βοηθός διαιτητή στην Α' Εθνική, έφυγε από τη ζωή.

Σε ηλικία μόλις 46 ετών o Σπύρος Γουργιώτης απεβίωσε τη Δευτέρα (10/2) και βύθισε στο πένθος την ελληνική διαιτησία, αφήνοντας πίσω τη γυναίκα του Μαρία και τους δύο γιους του.

Στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας αναφέρει:

Είναι στιγμές που οι λέξεις είναι λίγες και τόσο μικρές για να περιγράψουν την αξία ενός ανθρώπου.

Είναι λίγες για να περιγράψουν την προσωπικότητα, το χαρακτήρα, τα προτερήματα που κρύβει η ψυχή του.

Ειδικά τη στιγμή της απώλειας τα λόγια δεν χωρούν σε λέξεις, με τη θλίψη και το πόνο να σκεπάζει τα πάντα.

Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το κλίμα στην είδηση του θανάτου του 46χρονου αδερφικού μας φίλου και συναδέλφου μας διαιτητή Σπύρου Γουργιώτη, ο οποίος από σήμερα το πρωί δεν είναι πια κοντά μας.

Η ψυχή της ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα.

Έφυγε χωρίς επιστροφή για τη γειτονιά των Αγγέλων, όπου θα μας παρατηρεί και θα γελά από ψηλά.

Ακόμη και την ύστατη στιγμή, όταν διαγνώστηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας, αντιμετώπιζε την κατάσταση σαν πραγματικός μαχητής.

Δεν δείλιασε στη μοίρα, δεν γονάτισε στο χάρο.

Έδωσε τη δική του μάχη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να την κερδίσει.

Όλοι εμείς που γνωρίζαμε το Σπύρο, θα έχουμε πολλά να θυμόμαστε.

Καλό Παράδεισο, Σπύρο.

Μαρία, Στέλιο, Χρυστόφορε θερμά συλλυπητήρια και κουράγιο!!

Φίλε, αδερφέ και συνάδελφε Σπύρο…

ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!

Θανάσης Παπακώστας

Πένθος στο ΠΑΣΟΚ! Πέθανε ιδρυτικό στέλεχος!

Πέθανε το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Αθαν. Φιλιππόπουλος! Θρήνος επικρατεί και στον καλλιτεχνικό με τον θάνατο πασίγνωστου τραγουδιστή!

Το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου και πρώην βουλευτής Μεσσηνίας του Κινήματος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Ο Αθανάσιος Φιλιππόπουλος του Λεωνίδα (1934) ήταν Έλληνας ιατρός και πολιτικός. Γεννήθηκε στο Κορυφάσιο Μεσσηνίας το 1934. Σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο υπήρξε βουλευτής Μεσσηνίας από το 1977 μέχρι το 1993. Ο Φιλιππόπουλος κινητοποιήθηκε για την κατασκευή του νοσοκομείου μετά τον σεισμό του 1986 ζητώντας τη συνδρομή Μεσσηνίων που ζούσαν στο εξωτερικό.

Διετέλεσε υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου στην κυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου από τον Φεβρουάριο του 1987 μέχρι τον Μάρτιο του 1989.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share