Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Θα ξανακάνουμε πρωταθλητή σε όλα τα σπορ τον Παναθηναϊκό»! Το μεγάλο μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Έδωσε υπόσχεση!

15 Φεβρουαρίου 2020 14:40
«Θα ξανακάνουμε πρωταθλητή σε όλα τα σπορ τον Παναθηναϊκό»! Το μεγάλο μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μια τεράστια νίκη στο Ρέντη απέναντι στον Ολυμπιακό κι έχει γίνει πια το φαβορί για την κατάκτηση του League Cup στο βόλεϊ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να στέλνει μήνυμα για... πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη τόνισε, ότι το «τριφύλλι» πάντα είναι το φαβορί, όπου κι αν παίζει, αναλύοντας το πλάνο του για το μέλλον, μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα «Live Sport».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Όμως πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά ώστε να τους φτάσουμε και να τους ξεπεράσουμε. Είμαι χαρούμενος γιατί διεκδικούμε τίτλους πολύ πιο γρήγορα από ότι είχαμε υπολογίσει και προγραμματίσει την ημέρα που αναλάβαμε τα ηνία και ξεκινήσαμε την εξυγίανση του Ερασιτέχνη. Δεν περιμέναμε ότι φέτος θα μπορέσουμε να έχουμε στόχο για τίτλο, να όμως που συμβαίνει και είναι πολύ σπουδαίο».

Για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ στη ρεβάνς: «Για μένα όπου και να παίζει ο Παναθηναϊκός, σε όποιο σπορ είναι φαβορί. Όμως πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Σας εξήγησα γιατί».

Για το αν η πορεία στο βόλεϊ άνοιξε στον ίδιο την όρεξη για μεγαλύτερες επενδύσεις: «Σκοπός μας είναι ο Παναθηναϊκός να ξαναγίνει πρωταθλητής παντοτινός σε όλα τα σπορ. Του χρόνου είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη επένδυση στο τμήμα βόλεϊ, ώστε από την αρχή της σεζόν να είμαστε εκ των φαβορί για τον τίτλο».

Για ποιον λόγο επιλέχθηκε το κλειστό του Αγίου Θωμά και όχι το ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς: «Εμείς είχαμε δηλώσει αρχικά το ΟΑΚΑ. Το θέλαμε πολύ. Όμως με ενημέρωσε η διοίκηση του Σταδίου ότι δεν προλαβαίνουν, ότι δεν μπορεί να γίνει εκεί το παιχνίδι βόλεϊ, λόγω της ύπαρξης του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα την Παρασκευή. Σας λέω όμως δεδομένα ότι σε επόμενα παιχνίδια, ειδικά στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, φυσικά θα επιδιώξουμε να παίξουμε στο ΟΑΚΑ».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Θα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε Παναθηναϊκοί και διαφέρουμε από τις συμπεριφορές των αντιπάλων μας. Να σταθούν όλοι στο ύψος του ονόματος του συλλόγου μας».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share