Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κακή η κατάσταση της υγείας του Πελέ!

Τι ανακοίνωσε ο γιος του;

10 Φεβρουαρίου 2020 20:20
Κακή η κατάσταση της υγείας του Πελέ!

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Πελέ, εδώ και μήνες αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Πληροφορίες από τον γιο του λένε ότι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.

Πριν από λίγους μήνες έκανε επέμβαση στον γοφό για να αποκατασταθεί ένα πρόβλημα που είχε αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Παράλληλα, σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει και ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς!

Έτσι έχει φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να περπατήσει και να χρειάζεται βοήθημα για να μπορέσει να κάνει έστω και λίγα βήματα. Αποφεύγει να βγει από το σπίτι λόγω του προβλήματος αυτού ενώ και η ψυχολογία του είναι επιβαρυμένη αρκετά φτάνοντάς σε σημείο κατάθλιψης.

«Η ψυχολογία του είναι αρκετά εύθραυστη. Έκανε μία επέμβαση αρθροπλασίας και η αποκατάσταση του δεν ήταν η κατάλληλη. Αυτό το πρόβλημα στην κίνηση του προκάλεσε ένα είδος κατάθλιψης. Σκεφτείτε το. Είναι ο Βασιλιάς. Πάντα ήταν μία επιβλητική φιγούρα και σήμερα δεν μπορεί να περπατήσει φυσιολογικά. Είναι σαν θηρίο στο κλουβί», ήταν κάποια από τα λόγια του.

Κορωναϊός: Σε καραντίνα γνωστός ποδοσφαιριστής!

Σε καραντίνα λόγω κορωναϊού έβαλε η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον ποδοσφαιριστή Νιγηριανό Όντιον Ινγκαλό ο οποίος μέχρι και πριν από λίγες ημέρες ζούσε στην Σανγκάη, για την ομάδα Σανγκάη Σενχουά.

«Ο Όντιον θα μείνει στο Μάντσεστερ, γιατί έφτασε από την Κίνα τις τελευταίες 14 ημέρες», δήλωσε ο διευθυντής της Μάντσεστερ!

Ο Όντιον Ινγκαλό δεν θα παρακολουθήσει το προπονητικό καμπ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ισπανία, το οποίο θα έχει διάρκεια έξι ημέρες, επειδή η διοίκηση του συλλόγου ανησυχεί πως τα περιοριστικά μέτρα που λαμβάνονται λόγω του φονικού ιού, με τον τραγικό απολογισμό νεκρών, δεν θα του επιτρέψουν να επιστρέψει στη χώρα. Ο Νιγηριανός πέταξε από το Μάντσεστερ στην Κίνα την προηγούμενη εβδομάδα. Έχει αποκτηθεί ως δανεικός από την Σανγκάι Σένουα τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών του Ιανουαρίου.

Ο 30χρονος επιθετικός αποκτήθηκε σε διάστημα λιγότερο από 14 ημέρες και η περίπτωση του εμπίπτει στα πρόσωπα που μπαίνουν σε καραντίνα για τον κοροναϊό. Από τη Μάντσεστερ προγραμματίστηκε για αυτόν και την οικογένεια του ένα ειδικό πρόγραμμα παρακολούθησης. Τα μέτρα που θα ληφθούν περιλαμβάνουν το να κάνει μόνος του προπονήσεις και να έχει μόνος του ένα λεωφορείο για τις μετακινήσεις του. «Ηθελε να έρθει στην Ισπανία για το καμπ αλλά πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι το πρωτόκολλο ασφαλείας», είπε ο διευθυντής του συλλόγου και τόνισε πως όλα αυτά είναι προληπτικά μέτρα.

Σοκ στον αθλητισμό: Παγκόσμια πρωταθλήτρια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας! (photo)

Σοκ στον αθλητισμό με την τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής, Αλεξάντρα Σολντάτοβα, να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και να βρίσκεται σε ψυχιατρική πτέρυγα κλινικής! Ακόμη μία τραγική είδηση, μετά την περίπτωση του προέδρου που κατηγορείται για κακοποίηση!

Σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα, η πρωταθλήτρια νοσηλεύτηκε την Τετάρτη σε νοσοκομείο της Μόσχας, με πολλαπλά τραύματα στο αριστερό της χέρι, χάνοντας με αυτό τον τρόπο μεγάλη ποσότητα αίματος. Η Σολντάτοβα μάλιστα διαγνώστηκε με βουλιμία, ωστόσο δεν έδειξε να βρίσκεται σε διάθεση να εξηγήσει στους γιατρούς τους λόγους που την οδήγησαν στον αυτοτραυματισμό της.

Η 22χρονη αθλήτρια είναι ένα από τα κορυφαία μέλη της εθνικής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής της Ρωσίας. Έχει αναδειχθεί τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο ομαδικό, ενώ έχει πάρει και το χρυσό, σε πρόγραμμα με κορδέλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υπέυθυνος της Ομοσπονδίας της Ρωσίας, Ιρίνα Βίνερ, είχε ανακοινώσει πως η Σολντάτοβα στο Grand Prix της Μόσχας, λόγω… θεμάτων υγείας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share