Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός: Επιτυχημένη η επέμβαση του Σπανούλη!

Σε καλή κατάσταση και η υγεία του!

7 Φεβρουαρίου 2020 16:13
Ολυμπιακός: Επιτυχημένη η επέμβαση του Σπανούλη!

Σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης τραυματισμού δεξιάς ποδοκνημικής,υποβλήθηκε σήμερα ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης στο θεραπευτήριο Metropolitan, από τους διευθυντές ορθοπεδικούς Διονύση Χίσσα και Ευάγγελο Ευαγγέλου.

Η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά και αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται πως ο Σπανούλης υπέστη ρήξη περονιαίων τενόντων δεξιάς ποδοκνημικής στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, κοντά στο σημείο που είχε τραυματιστεί και πέρσι. Αναμένεται η εκτίμηση για τον χρόνο αποθεραπείας ενώ είναι σίγουρο ότι θα μείνει εκτός στο ματς με την ΤΣΣΚΑ!

«20 χρόνια πριν...»: «Βόμβα» από τον Γιάννη Μπορούση για την Εθνική Ελλάδας! (photo)

Ένας τεράστιος και σημαντικός κύκλος της Εθνικής Ελλάδος και του Γιάννη Μπουρούση ολοκληρώθηκε με το «αντίο» του 37χρονου σέντερ από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Παράλληλα, σήμερα αποτελεί μονόδρομο η νίκη για τον Παναθηναϊκό στην αποψινή αναμέτρηση με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο ΟΑΚΑ για την Euroleague!

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της «επίσημης αγαπημένης» μέτρησε 174 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών έχοντας πετύχει 1.644 πόντους.

Με τη φανέλα της Εθνικής κατέκτησε το Eurobasket του 2005 στο Βελιγράδι, όπως επίσης και στο χάλκινο μετάλλιο το 2009 στο πανευρωπαϊκό της Πολωνίας.

Η ανακοίνωση της αποχώρησής του:

«Πριν από 20 χρόνια, όταν αμούστακο ακόμη παιδάκι, έφευγα από την Καρδίτσα και κατέβαινα στην Αθήνα, με πολλά προβλήματα και σοβαρά χειρουργεία στα γόνατά μου, αλλά και χωρίς καλά-καλά να έχω κατασταλάξει ότι θα ασχοληθώ με το μπάσκετ, ποτέ δε φανταζόμουν, όχι ότι θα παίξω 15 χρόνια στην Εθνική ανδρών, αλλά ούτε καν ότι θα φορούσα την γαλανόλευκη φανέλα! Ήταν ένα αξέχαστο ταξίδι, το οποίο με «έσπρωχνε» να δουλεύω συνεχώς περισσότερο για να μπορώ να είμαι «μέλος του» και μου χάρισε πολλές χαρές και λύπες αλλά και τρομερές εμπειρίες, μέσα από τις οποίες έκανα πολλούς φίλους, ωρίμασα σαν άνθρωπος και σαν αθλητής, δίνοντας παράλληλα όλη μου την ψυχή και παίζοντας πολλές φορές και τραυματίας, για να εκπροσωπήσω επάξια την πατρίδα μου για 15 συνεχόμενα καλοκαίρια.

Επειδή όμως, όλα τα όμορφα πράγματα στη ζωή έχουν πάντα ένα τέλος, έφτασε η ώρα για να πω το δικό μου «αντίο» στην «επίσημη αγαπημένη» όλων των Ελλήνων, που για σχεδόν δύο δεκαετίες, ήταν η δεύτερη μου οικογένεια. Αποχαιρετώ την Εθνική ομάδα με ανάμικτα συναισθήματα. Χαρούμενος και γεμάτος για όλες τις στιγμές που σημάδεψαν την διαδρομή μου στο καράβι της, αλλά και στενοχωρημένος και άδειος για τις τελευταίες αποτυχημένες προσπάθειες να την επαναφέρουμε στον δρόμο των μεγάλων επιτυχιών. Θέλω να πιστεύω ότι η νέα φουρνιά των παικτών, θα ξεπεράσει τις προηγούμενες και πολύ σύντομα θα ξαναδούμε την αγαπημένη μας ομάδα στο βάθρο των επιτυχιών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, αλλά και τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές με τους οποίους συνεργάστηκα για όλα αυτά τα χρόνια και να δηλώσω παντοτινός «στρατιώτης» και «οπαδός» της Εθνικής Ελλάδας, έξω από τις τέσσερις γραμμές πλέον...

Με μπασκετικούς χαιρετισμούς

Γιάννης Μπουρούσης».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share