Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόντεψε να πάθει πρόβλημα... λόγω J-Lo και Σακίρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Σε μπελάδες ο «Greek Freak»!

3 Φεβρουαρίου 2020 17:48
Κόντεψε να πάθει πρόβλημα... λόγω J-Lo και Σακίρα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Σε μπελάδες κόντεψε να μπει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά το σόου του ημιχρόνου του Super Bowl, στο οποίο συμμετείχαν η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα.

Οι δύο τραγουδίστριες προκάλεσαν… αναστάτωση τόσο στους φιλάθλους μέσα στο γήπεδο, όσο και στους τηλεθεατές που τις είδαν από την τηλεόραση.

Ένας από τους πολλούς άνδρες που έμειναν έκπληκτοι με όσα είδαν ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κάτι που επιβεβαίωσε μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Το σόου του ημιχρόνου παραλίγο να με βάλει σε μπελάδες» έγραψε ο Έλληνας άσος, χωρίς ωστόσο να πει κάτι παραπάνω...

Ίδια η J-Lo! Έκλεψε την παράσταση στο Super Bowl η φοβερή κόρη της Τζένιφερ Λόπεζ! (video)

Φαίνεται πως υπάρχει... μια καινούργια J-Lo στην καθημερινότητά μας, με την κόρη της Τζένιφερ Λόπεζ, Έμε Μαριμπέλ Μουνίς, να εμφανίζεται μαζί με τη μητέρα της στο σόου του ημιχρόνου στο Super Bowl.

Η 11χρονη Έμε ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση, τραγουδώντας μαζί με την Τζένιφερ το «Let's Get Loud», ενώ η Σακίρα βρισκόταν στα τύμπανα. Παράλληλα, η Κολομβιανή σούπερ σταρ ερμήνευσε στα αγγλικά και τα ισπανικά τις μεγάλες της επιτυχίες.

Η Έμε, όπως και ο δίδυμος αδελφός της, Μαξιμίλιαν Νταβίντ Μουνίς, είναι η κόρη της Τζένιφερ με τον πρώην σύντροφό της και πασίγνωστο τραγουδιστή, Μαρκ Άντονι. Με δύο τέτοιους σταρ για γονείς, ήταν λογικό να... ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι και στο Super Bowl εμφανίστηκε με μια χορωδία παιδιών, για να τραγουδήσουν το «Let's Get Loud», ενώ όταν η ίδια εντυπωσίασε και με την ερμηνεία του «If I Ain't Got You».

Στο ημίχρονο του Super Bowl, εν συνεχεία, η Λόπεζ ακολούθησε την κόρη της και τραγούδησαν μαζί το «Born in the USA» του Μπρους Σπρίνγκστιν, σε μια στιγμή όπου η Τζένιφερ είχε πάνω της μια σημαία του Πουέρτο Ρίκο. Αυτό εξηγείται στο γεγονός, ότι οι γονείς της είναι από την χώρα της Καραϊβικής, αλλά όπως ανέφεραν πηγές στο Page Six, η ερμηνεία της Έμε «ήταν το σύμβολο του αμερικανικού ονείρου».

Παράλληλα, η Σακίρα και η Λόπεζ συνοδεύτηκαν και από τους J Balvin και Bad Bunny, τραγουδιστές επίσης τρομερά επιτυχημένους στην παγκόσμια μουσική σκηνή υπό τους ήχους της reggeaton. Η ερμηνεία αυτή, επίσης, αποτέλεσε φόρο τιμής στον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του, Τζίτζι, για το θάνατό τους από ελικόπτερο, ενώ ο Bad Bunny πραγματοποίησε μια συγκινητική ερμηνεία για τον «Black Mamba» με τον τίτλο «6 Rings».

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από το Super Bowl, η Σακίρα και η Λόπεζ είπαν, ότι ήθελαν να αφιερώσουν το σόου στον Κόμπι και, παράλληλα, να ξεσηκώσουν όλες τις Λατίνες.

Όσο για την Έμε; Η Λόπεζ είπε πως «όταν σκέφτομαι την κόρη μου, σκέφτομαι όλα τα κορίτσια στον κόσμο, τις Λατίνες που βρίσκονται σε αυτή την χώρα και το τι κάνουν αυτή τη στιγμή, θέλοντας να μεταδώσω το μήνυμα του πόση δύναμη μας δίνουν κάθε μέρα».

Το δικό του λόγο, φυσικά, είχε και ο Μαρκ Άντονι μέσω Twitter, ο οποίος ανέφερε το πόσο περήφανος είναι για την Έμε.

Αξίζει να αναφερθεί, επίσης, ότι μια άλλη σούπερ σταρ της reggeaton, η Ντέμι Λοβάτο, ήταν εκείνη που τραγούδησε τον εθνικό ύμνο στο Super Bowl, συγκινώντας το κοινό.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share