Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Super League: Στο "μηδέν" οι Κρητικοί με τους Λαρισαίους!

0-0 το τελικό σκορ!

1 Φεβρουαρίου 2020 20:49
Super League: Στο

Με μηδενική ισοπαλία έληξε ο αγώνας ανάμεσα στην ομάδα της Κρήτης, τον ΟΦΗ και τους Λαρισαίους με την ΑΕΛ. Ωστόσο, νίκη σημείωσε πριν λίγο η ομάδα του Βόλου!

Τα είχε όλα εκτός από γκολ ο αγώνας του ΟΦΗ με την ΑΕΛ στο Γεντί Κουλέ. Οι Κρητικοί με τους Λαρισαίους έμειναν στο μηδέν και σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται ο Κρίστινσον. Ο Ισλανδός τερματοφύλακας «κατέβασε τα ρολά» στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Έτσι με τον βαθμό αυτό οι Ηρακλειώτες έμειναν μόνοι στην 6η θέση με 28 βαθμούς, έχοντας ένα ματς περισσότερο από Ξάνθη και Ατρόμητο, ενώ οι «βυσσινί» έφτασαν τους 25, αλλά είδαν τον Βόλο να τους φτάνει.

Ανοιχτό παιχνίδι με καλό ρυθμό στο «Γεντί Κουλέ», με τις δύο ομάδες να μην δείχνουν διάθεση να κλειστούν. Ο Φιγκεϊρέδο λίγο έλειψε να σκοράρει στο τέρμα της ομάδας του με προβολή στο 3’ αλλά για καλή του τύχη η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία, ενώ τρία λεπτά ο Βαζ δεν κατάφερε να νικήσει με σουτάρα τον Κρίστινσον. Ο Ισλανδός πορτιέρε έδωσε μία γεύση στον κόσμο για το τι θα ακολουθήσει, αφού κατέβασε τα... ρολά και ήταν ο MVP κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Ο Φιγκεϊρέδο απείλησε τους φιλοξενούμενους αλλά ο Κρίστινσον τον νίκησε ξανά, ενώ το σουτ του ίδιου παίκτη στο 16’ δεν βρήκε εστία.

Η πίεση του ΟΦΗ ολοένα και αυξανόταν, η ΑΕΛ άρχιζε να οπισθοχωρεί θέλοντας να πάει στην ανάπαυλα χωρίς να δεχτεί σκορ και το κατάφερε. Ο Σεμέδο, όμως, στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους στο 38ο λεπτό δεν κατάφερε από καλή θέση να βρει εστία, με τους γηπεδούχους να σπαταλάνε τη μία φάση μετά την άλλη χωρίς να κουνήσουν... πλεκτό. Μία από τα ίδια και στο δεύτερο μέρος, αν και ο ρυθμός δεν ήταν το ίδιο γρήγορος και το θέαμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Ο Κρίστινσον είχε στήσει... τείχος στην εστία του και «έβγαζε» τα πάντα, με τους γηπεδούχους να χαραμίζουν κάθε τελική!

Η ΑΕΛ «ξεμύτησε» από το καβούκι της και βρήκε μια μεγάλη φάση να... παγώσει το «Γεντί Κουλέ». Ήταν το 63ο λεπτό όταν ο Κοροβέσης έκανε κακό υπολογισμό της φάσης, δεν πήγε προς την μπάλα και ο Νούνιτς επωφελήθηκε, κάνοντας κακό πλασέ πάνω από την εστία από το ύψος της μικρής περιοχής. Αυτή η φάση «θορύβησε» τους Κρητικούς, οι οποίοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και πίεσαν ασφυκτικά. Ο Βαζ στο 66ο λεπτό δεν κατάφερε να βρει τέρμα από το ύψος του πέναλτι, έχοντας άσχημα το σώμα του, ενώ ο Φιγκεϊρέδο στο 73’ αστόχησε από τη μικρή περιοχή. Τα λεπτά περνούσαν, οι φιλοξενούμενοι είχαν κλειστεί στο μισό γήπεδο και πάλευαν να κρατήσουν τον βαθμό και το κατάφεραν χάρη στον Κρίστινσον, ο οποίος αρχικά στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έβγαλε σε κόρνερ το σουτ του Ναμπί, ενώ από την εκτέλεση αυτού πραγματοποίηση την επέμβαση του αγώνα στην κεφαλιά του Φιγκεϊρέδο, υπογράφοντας με αυτόν τον τρόπο το 0-0.

TAGS
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share