Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Super League: «Γλυκοκοιτάζει» κορυφή ο Ολυμπιακός στο ιδιαίτερο ματς με Ξάνθη!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας!

1 Φεβρουαρίου 2020 12:31
Super League: «Γλυκοκοιτάζει» κορυφή ο Ολυμπιακός στο ιδιαίτερο ματς με Ξάνθη!

Μια ιδιαίτερη αγωνιστική έρχεται στη Super League, μετά από μια εβδομάδα έντονη, όπου πρωταγωνίστησε η υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, με τον Ολυμπιακό να έχει ζητήσει τον υποβιβασμό τους και να κοιτάζει ως ιδιαίτερο το ματς με τους Ακρίτες.

Ο Βόλος μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, φιλοξενεί την Λαμία με στόχο να επανέλθει στις νίκες και να ξεπεράσει την αντίπαλό της στην βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι μετά και την ήττα της Τούμπας έχουν πλέον μόλις τρεις νίκες στα 17 τελευταία ματς και την δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 36 γκολ. Δεν υπολογίζει τους Κανταμούρο και Μαξ ο Γκαγιέκο. Από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης προέρχεται η Λαμία η οποία με τον Μάντζιο στο τιμόνι έχει ελπίδες ακόμα και για την πρώτη εξάδα. Οι Λαμιώτες ενισχύθηκαν με τους Επασί και Νιάσε με τον έμπειρο τεχνικό να μην υπολογίζει τον τραυματία Πλιάτσικα, και Τσούκαλο κι Επασί που είναι ανέτοιμοι.

Την ίδια ώρα στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΛ σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την είσοδο στα playoffs. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία στην Ξάνθη, μια ισοπαλία που τους διατήρησε στην πρώτη εξάδα. Με νίκη οι γηπεδούχοι ξέρουν καλά πως έχουν κάνει σημαντικό βήμα για τον στόχο τους με τον Γιώργο Σίμο να μην υπολογίζει τους Σακόρ και Γιαννούλη. Η ΑΕΛ από την πλευρά της παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την εξάδα και ταξίδεψε στην Κρήτη χωρίς τον Κάτσε και τον Καρανίκα. Αντίθετα, μέσα είναι ο Μασούρας ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο.

Τέλος, στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ξάνθη σε ένα ιδιαίτερο ματς αν σκεφτεί κανείς την καταγγελία των Πειραιωτών για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ακριτικής ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» έπεσαν από την κορυφή της βαθμολογίας μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και πλέον δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Εκτός έμειναν ο Καμαρά που εκτίει ποινή για κάρτες και ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έχει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού. Η Ξάνθη στο απόηχο της δικαστικής διαμάχης ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους Μπαξεβανίδη και Τερκί που είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει και τον τραυματία Ντίρεσταμ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (1/2)
Βόλος - Λαμία (17:15 Novasports 3HD)
ΟΦΗ - ΑΕΛ (17:15 Novasports 1HD)
Ολυμπιακός - Ξάνθη (19:30 Novasports 2HD)

Πηγή: Gazzetta.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share