Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: «Διπλό» χτύπημα με Μορ και Καφού!

Σπουδαίες κινήσεις!

1 Φεβρουαρίου 2020 09:24
Ολυμπιακός: «Διπλό» χτύπημα με Μορ και Καφού!

Η πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς διόλου επηρέασε τον Ολυμπιακό, ο οποίος κινήθηκε άμεσα στο μεταγραφικό «παζάρι», αποκτώντας τους Εμρέ Μορ και Καφού, ενισχύοντας, τόσο τα άκρα της επίθεσης όσο και τη μεσαία του γραμμή.

Ο πρώτος έρχεται, επί της ουσίας, ως αντικαταστάτης του Πορτογάλου εξτρέμ, ο οποίος αποκτήθηκε με δανεισμό από τη Θέλτα. Ο ίδιος αποτελούσε κάποτε μια μεγάλη ελπίδα για το τουρκικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, αλλά τα διαρκή του πειθαρχικά παραπτώματα σε όσες ομάδες αγωνίστηκε, αποτελούν το αρνητικό του σημείο, με το θέμα του πώς θα του βάλει... χαλινάρια ο Πέδρο Μαρτίνς να αποτελεί το πιο σπουδαίο.

Όσο για τον Πορτογάλο, εκείνος αποκτήθηκε έναντι 400 χιλιάδων ευρώ από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Με τη μεταγραφή του, οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν σε ακόμη ένα στήριγμα, σε μια «πλούσια» μεσαία γραμμή, που ήδη διαθέτουν.

Όλα αυτά, τη στιγμή που οι Πειραιώτες δίνουν σκληρή «μάχη» για το πρωτάθλημα, με την κόντρα με τον ΠΑΟΚ αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά να έχει κορυφωθεί, ενώ μετά την νέα διάταξη της Κυβέρνησης, που φαίνεται πως θα αφαιρέσει βαθμούς από τον «Δικέφαλο», λογικά θα έχουν ένα σημαντικό προβάδιαμα για τον τίτλο.

Η ανακοίνωση για τον Εμρέ Μορ:

Ο Εμρέ Μορ είναι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Μορ γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1997 στη Δανία, με τουρκική υπηκοότητα. Αγωνίζεται στη θέση του ακραίου επιθετικού και στην επαγγελματική του καριέρα έχει φορέσει τις φανέλες των Νόρτζελαντ, Ντόρτμουντ, Θέλτα και Γαλατάσαραϊ.

Έχει υπάρξει διεθνής με τις ομάδες Κ17, Κ18 και Κ19 της Δανίας, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με την Κ21 της Τουρκίας αλλά και την ομάδα ανδρών, με την οποία μετράει 15 συμμετοχές και 1 γκολ. Έχει στο παλμαρέ του ένα Κύπελλο Γερμανίας (2016/17) και ένα Σούπερ Καπ Τουρκίας (2019/20).

Η ανακοίνωση για τον Καφού:

Ο Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας ή αλλιώς Καφού, είναι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, είναι γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου 1993 και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Ξεκίνησε ως επαγγελματίας από τη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Βιτόρια Γκιμαράες (δεύτερη και πρώτη ομάδα), Λοριάν, Μετς και Λέγκια Βαρσοβίας.

Έχει διατελέσει διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας ενώ έχει πανηγυρίσει το νταμπλ στην Πολωνία με τη Λέγκια τη σεζόν 2017/18.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share