Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν! (photo)

Σοκ!

31 Ιανουαρίου 2020 11:45
Μεγάλο πλήγμα για τον Ολυμπιακό: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν! (photo)

To χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε όσον αφορά στον τραυματισμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ.

Συγκεκριμένα, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις, οι οποίες έκαναν λόγο για βαρύ διάστρεμμα, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο φόργουορντ των Πειραιωτών υπέστη τελικά ρήξη συνδέσμων στην ποδοκνημική.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο παίκτης το πρωί της Παρασκευής θα υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό του πόδι και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 2,5 μήνες, χάνοντας ουσιαστικά το υπόλοιπο της σεζόν.

Μετά από αυτήν την απώλεια ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ακόμα ενός παίκτη, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει μείνει με μόλις 11 παίκτες για το υπόλοιπο της Euroleague.

Euroleague: Κοιτάει ψηλά με διπλό στην Βαλένθια ο Παναθηναϊκός!

Έχοντας κάνει το 3/3 στο ΟΑΚΑ τις προηγούμενες αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός πατά γερά στα playoffs της Euroleague αλλά δεν του φτάνει αυτό. Απόψε (22:00, Novasports 2) αντιμετωπίζει στην «Φοντέτα» τη Βαλένθια και με νίκη θα πιάσει στην πέμπτη θέση την Μακάμπι ξεφεύγοντας παράλληλα από τους διώκτες του!

Ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς και ο Γιώργος Παπαγιάννης ξεπέρασε τον ελαφρύ τραυματισμό του, αλλά επέλεξε να αφήσει στην Αθήνα τον Νίκο Παππά. Ο Αμερικανός τεχνικός σε χθεσινές δηλώσεις του έβαλε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη μιλώντας για τετράδα.

Η Βαλένθια (10-11) που μετά τις πέντε σερί ήττες της στο ξεκίνημα της σεζόν κάνει εξαιρετική πορεία θέλει τη νίκη που θα την κρατήσει γερά μέσα στο κόλπο της οκτάδας. Ο Ζάουμε Πονσαρνάου έχει δύο απουσίες, τον Τζόρνταν Λόιντ που είναι ο καλύτερος σκόρερ της ομάδας, αλλά και τον αναπληρωματικό ψηλό Μάικ Τόμπι.

Ο Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), ο Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και ο Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Για την τρίτη σερί νίκη

Παναθηναϊκός και Βαλένθια αναμετρώνται για έκτη φορά στην ιστορία τους. Ο Παναθηναϊκός μετρά τρεις νίκες έχοντας κερδίσει στα δύο τελευταία χρονικά ματς, αμφότερα στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά:

21/10/2010 (Κανονική Περίοδος): Βαλένθια-Παναθηναϊκός 56-72
25/11/2010 (Κανονική Περίοδος): Παναθηναϊκός-Βαλένθια 69-73
28/12/2017 (Κανονική Περίοδος): Βαλένθια-Παναθηναϊκός 67-63
30/03/2018 (Κανονική Περίοδος): Παναθηναϊκός-Βαλένθια 75-56
08/11/2019 (Κανονική Περίοδος): Παναθηναϊκός-Βαλένθια 91-80

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share