Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού: Πέθανε πασίγνωστος οδηγός αγώνων! (photo)

Σοκ!

31 Ιανουαρίου 2020 09:13
Θρήνος στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού: Πέθανε πασίγνωστος οδηγός αγώνων! (photo)

Θρήνος στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο πασίγνωστος οδηγός αγώνων ταχύτητας Τζον Αντρέτι, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο! Ακόμη, μία τραγωδία μετά τον θάνατο 19χρονου ποδοσφαιριστή!

Με συμμετοχές στο NASCAR και το Indy, ήταν μέλος μιας από τις μεγαλύτερες οικογένειες στον κόσμο του αυτοκινήτου.

«Ήταν ένας πολυαγαπημένος πατέρας και σύζυγος, ένας αφοσιωμένος γιος και ένας ξάδερφος που λάτρευαν όλοι. Με βαριά καρδιά και πολύ πόνο ανακοινώνουμε τον θάνατό του», ανέφερεη ανακοίνωση της Andretti Motorspor, ομάδας της οποίας άνηκε.

Σοκ στον αθλητικό κόσμο: Πέθανε ο Έντβιν Στράβερ!

Σοκ στον αθλητικό κόσμο με το ράλι Ντακάρ να ανακοινώνει ότι ο Ολλανδός αναβάτης Έντβιν Στράβερ πέθανε. Ακόμη ένα σοκ μετά το παγκόσμιο θρήνο που επικρατεί τις τελευταίες ώρες, με τον θάνατο του θρύλου του NBA, Κόμπι Μπράιαντ!

Πρόκειται για την δεύτερη περίπτωση αναβάτη που χάνει τη ζωή του στο φετινό ράλι Ντακάρ.Ο πρώτος ήταν ο Πορτογάλος αναβάτης Πάουλο Γκονσάλβες, έπειτα από πτώση με τη μηχανή του στην έβδομη ειδική διαδρομή του μαραθώνιου αγώνα που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Σαουδική Αραβία. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση ο 48χρονος Έντβιν Στράβερ, συμμετείχε για τρίτη χρονιά στο Ντακάρ και είχε επίσης ατύχημα. Έπεσε με την ιδιωτική μοτοσικλέτα του (μάρκας ΚΤΜ) και μάλιστα, με χαμηλή ταχύτητα της τάξης περίπου των 50 χλμ./ώρα.

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής υπέστη από την πτώση κάταγμα της σπονδυλικής στήλης στο ύψος του αυχένα κατά την προτελευταία μέρα του ράλι Ντακάρ και η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά για 10 λεπτά. Έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών, που έσπευσαν επιτόπου με ελικόπτερο, επανήλθε στη ζωή και επαναπατρίστηκε στην Ολλανδία, παραμένοντας σε κώμα. Στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε, επιβεβαιώθηκαν οι πρώτες διαγνώσεις για σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ο άτυχος αναβάτης άφησε τελικά την τελευταία πνοή του δύο μέρες μετά την επάνοδό του στην Ολλανδία.

Με τον θάνατο του Στράβερ έφτασε πλέον τους 69 ο συνολικός αριθμός των θυμάτων στο ράλι Ντακάρ. Όλοι οι συντελεστές του ράλι στέλνουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους φίλους του Έντβιν Στράβερ.

«Πάγωσε» ο πλανήτης! Όλος ο μπασκετικός κόσμος και όχι μόνο αποχαιρετά τον Κόμπι Μπράιαντ! (photos-video)

Σοκαρισμένος είναι ο μπασκετικός πλανήτης και όχι μόνο από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του έπειτα από τη συντριβή του ελικοπτέρου.

Ο κόσμος του NBA έστειλαν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων, μην μπορώντας να πιστέψουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Καλιφόρνια.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share