Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κύπελλο Ελλάδος: Συμπληρώθηκε το παζλ των «8»!

Αναλυτικά τα ζευγάρια και το πρόγραμμα!

31 Ιανουαρίου 2020 07:41
Κύπελλο Ελλάδος: Συμπληρώθηκε το παζλ των «8»!

Το παζλ της προημιτελικής φάσης στο Κύπελλο Ελλάδος συμπληρώθηκε, ύστερα από την άνετη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, με την Ένωση να αντιμετωπίζει σε διπλά ματς τον Παναιτωλικό.

Ωστόσο, ακόμη δεν είναι γνωστή η ημερομηνία των δύο μεταξύ τους αγώνων, καθώς οι αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης έγιναν καθυστερημένα, λόγω της αναβολής του πρώτου αγώνα μετά από απόφαση της αστυνομίας.

Έτσι, έγιναν ήδη γνωστές οι ημερομηνίες των πρώτων αγώνων στα άλλα τρία ζευγάρια, όπου θα διεξαχθεί από ένα ματς στις 4, 5 και 6 Φεβρουαρίου, με τις ρεβάνς να διεξάγονται το διήμερο 12-13 Φεβρουαρίου.

Το πρόγραμμα την φάση των «8»

Τρίτη (4/2)

18:00 Λαμία-Ολυμπιακός

Τετάρτη (5/2)

21:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Πέμπτη (6/2)

19:00 Άρης-Ατρόμητος

*Παναιτωλικός – ΑΕΚ (η ημερομηνία μένει να οριστεί από την ΕΠΟ)

**Οι αγώνες ρεβάνς θα διεξαχθούν το διήμερο 12-13/2.

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ!

Ακόμα μια εξέλιξη στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτή τη φορά στα αρμόδια δικαστικά όργανα.Συγκεκριμένα, την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Γεράσιμος Διονυσάτος με επιστολή του στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο.

Σε αυτή τονίζει ότι η απόφασή του έχει να κάνει με λόγους ευθιξίας, χωρίς φυσικά να προχωρά σε λεπτομέρειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γεράσιμος Διονυσάτος είχε βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, που ξέφρασε και χθες την επιθυμία του για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τονίσει ότι ο γιος του εργάζεται στο κανάλι ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη, OPEN!

Σοκ: Πέθανε 19χρονος ποδοσφαιριστής! (photo)

Θρήνος στην ποδοσφαιρική κοινότητα καθώς πέθανε σε ηλικία μόλις 19 χρονών ο ποδοσφαιριστής ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, Γρηγόρη Πική. Επίσης μόλις λίγες μέρες πριν την τελευταία του πνοή άφησε ένας ακόμη ποδοσφαιριστής έπειτα από επίθεση που δέχθηκε.

Η ομάδα ανακοινώνει ότι αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες δραστηριότητες. Ο 19χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε δρόμο στο Τραχώνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος με συνοδηγό 16χρονη.

Στον 21χρονο και την 16χρονη δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο 19χρονος διαπιστώθηκε είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και νοσηλευτόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς, οι οικείοι του αδικοχαμένου νεαρού χαρίζουν ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας μέσω της δωρεάς οργάνων.

Θρήνος στο χώρο του αθλητισμού: Πέθανε γνωστός 25χρονος ποδοσφαιριστής!

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου γνωστού 25χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε δεχθεί επίθεση και τελικά υπέκυψε στα τραύματα του. Ωστόσο, μόλις λίγες μέρες πριν τη μάχη με τον καρκίνο έχασε και ένας Έλληνας 28χρονος ποδοσφαιριστής!

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της αγγλικής Άλφρετον Τάουν, Τζόρνταν Σινότ.

Σε ανακοίνωσή της η ομάδα του έγραψε: «Λυπούμαστε πολύ για τον θάνατο Τζόρνταν Σινότ . Στέλνουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους φίλους του που ήταν στο πλευρό του».

Σοκ στο ποδοσφαιρικό κόσμο: Ποδοσφαιριστής έπεσε από βράχια και τον κατασπάραξαν καρχαρίες! (photo)

Φρικτό θάνατο βρήκε νεαρός, ανερχόμενος ποδοσφαιριστής στην Αυστραλία, ο οποίος έπεσε από βράχια στη θάλασσα και τον κατασπάραξαν καρχαρίες. Ακόμα ένας θάνατος νέου ποδοσφαιριστή που συγκλονίζει, μετά και τον θάνατο πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη!

Η σορός του 21χρονου Ερικ Μπιριγκίτι, ο οποίος είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος από τις 2 Ιανουαρίου, εντοπίστηκε κοντά στην Twilight Beach στη δυτική Αυστραλία, όπου έκανε διακοπές. Δίχως να έχουν διευκρινιστεί ακόμη τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες της τραγωδίας, εκτιμάται, σύμφωνα και με όσα ανέφερε ο ιατροδικαστής, ότι ο άτυχος ποδοσφαιριστής γλίστρησε από τα βράχια κι έπεσε στο νερό, όπου του επιτέθηκαν καρχαρίες. Κατά πάσα πιθανότατα ο θάνατός του προκλήθηκε από πνιγμό κι όχι απ' τα δαγκώματα.

Οι αρχές που αναζητούσαν τα ίχνη του, εν τέλει εντόπισαν τη σορό του, όταν έσπευσαν σε ένα σημείο της θάλασσας όπου τους υπέδειξαν κάτοικοι της περιοχής που είδαν «τρεις καρχαρίες να κατασπαράζουν ένα ανθρώπινο σώμα». Στο ίδιο σημείο προ ημερών τραυματίστηκε θανάσιμα από έναν λευκό καρχαρία ένας έμπειρος δύτης.

Ο Ερικ Μπιριγκίτι, ο οποίος κατάγεται από την Αυστραλία, είχε πάρει υποτροφία και αγωνιζόταν στους St. Thomas Aquinas στη Νέα Υόρκη, ενώ ήταν ένας από τους διακριθέντες παίκτες στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share