Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

«Βόμβα» από Θοδωρή Ζαγοράκη! Αποχωρεί από την ΝΔ λόγω ΠΑΟΚ! (video)

Αντίδραση του Ευρωβουλευτή!

28 Ιανουαρίου 2020 08:08
«Βόμβα» από Θοδωρή Ζαγοράκη! Αποχωρεί από την ΝΔ λόγω ΠΑΟΚ! (video)

Η κόντρα μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μαίνεται, έχοντας επίδραση... μέχρι τις Βρυξέλλες, καθώς ο Θοδωρής Ζαγοράκης γνωστοποίησε την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την Νέα Δημοκρατία.

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που εισηγήθηκε την αφαίρεση του πιστοποιητικού συμμετοχής στη Super League για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ και αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής του 2004, εναντιώθηκε στην πράξη αυτή, αποφασίζοντας να αποχωρήσει από το κυβερνών κόμμα.

Ζαγοράκης Νέα Δημοκρατία

Ο ίδιος έριξε τα «πυρά» του στον Λευτέρη Αυγενάκη, κάνοντας ευθέως λόγο για μεθόδευση της απόφασης της ΕΕΑ, καθώς την τελευταία στιγμή, πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης, τοποθετήθηκαν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού δύο νέα μέλη. Ανοικτό, μάλιστα, μένει και το ενδεχόμενο της παραίτησής του, «ταράζοντας» τα λιμνάζοντα ύδατα της πολιτικής, αφού στις δηλώσεις του αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι δεν μπορεί να βρίσκεται κάτω από την ίδια πολιτική στέγη με όσους βάλλουν κατά του «Δικεφάλου του Βορρά» βάσει σκοπιμοτήτων.

Η δήλωσή του:

«Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο. Δυστυχώς και ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία.

Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς:

Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή.

Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ΄ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί.

Θ. Ζαγοράκης».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share