Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Super League: Όρθιος στην Λαμία ο Αστέρας! (video)

Απέδρασε στο φινάλε με το Χ!

28 Ιανουαρίου 2020 00:49
Super League: Όρθιος στην Λαμία ο Αστέρας! (video)

Η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης με πέναλτι στο 91΄!

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης ήταν κακό ποιοτικά όμως είχε έντονο σασπένς με τους φιλοξενούμενους να χαμογελούν στο τέλος καθώς κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία(1-1) σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε… χαμένο για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς. Μετά από 45αλεπτο που μάλλον δεν θα θυμάται κανείς, με ελάχιστες καλές στιγμές και για τις δυο ομάδες, η Λαμία άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και να πιέζει. Η υπεροχή των γηπεδούχων κατέληξε σε γκολ στο 64΄ με τον Μπιανκόνι να πλασάρει εύστοχα μετά λάθος του Άνχελ(1-0).

Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να αντιδράσει όμως αποδείχθηκε φλύαρος. Η κίνηση που άλλαξε κάπως τις ισορροπίες του αγώνα είχε να κάνει με την είσοδο του Ματίας Ιγκλέσιας. Ο Αργεντίνος στο 90΄ ανατράπηκε στην περιοχή της Λαμίας από τον Αντέτζο, ο διαιτητής είδε την (δύσκολη ομολογουμένως) φάση στο VAR και καταλόγισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ινγκλέσιας. Κάπως έτσι, η Λαμία παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 72΄ εξασφάλισε απέδρασε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Λαμία (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος - Σκόνδρας, Πλιάτσικας (9’ Βύντρα), Αντέτζο, Βάντερσον - Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος - Ρόμανιτς, Τιρόνε (60’ Τιρόντε), Καραμάνος (92’ Σασί)

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος - Βλάχος, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Μαρτίνεθ - Ριέρα (46’ Κρέσπι), Βαλιέντε (66’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τασουλής (74’ Αντζουλάς) - Χαουρέγκι, Λ. Φερνάντεθ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share