Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η συγκινητική ανάρτηση του Βασίλη Σπανούλη για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ! (photo)

«Ραγίζει» καρδιές!

26 Ιανουαρίου 2020 22:47
Η συγκινητική ανάρτηση του Βασίλη Σπανούλη για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ! (photo)

Θλίψη στο παγκόσμιο στερέωμα έχει προκαλέσει η είδηση πως σκοτώθηκε σε δυστύχημα με ελικόπτερο ο θρύλο του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ.

Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά, ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρετά συγκλονισμένος τον θρύλο του NBA Κόμπι Μπράιαντ, που σκοτώθηκε σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια.

Στο φως της δημοσιότητας τα ονόματα των συνεπιβατών στη μοιραία πτώση του ελικοπτέρου! Ποιοι πέθαναν μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του;

Το φως της δημοσιότητα είδαν τα ονόματα των συνεπιβατών που ήταν στη μοιραία πτώση του ελικοπτέρου που στοίχισε τη ζωή στον θρύλο του NBA Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του! Ενώ, μία ανατριχιαστική προφητική ανάρτηση το 2012 είχε προβλέψει το θάνατό του!

Η ταυτοποίηση των ανθρώπων που ήταν μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του στο ελικόπτερο, αύξησε το μέγεθος της τραγωδίας, καθώς εκτός από τη 13χρονη Τζιάνα, ένα ακόμη παιδί, ίδιας ηλικίας έχασε τη ζωή του. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την κόρη του προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Orange College. Λίγες ώρες μετά το αρχικό σοκ, ταυτοποιήθηκαν άλλα τέσσερα θύματα, τα οποία ήταν ο προπονητής της κολεγιακής ομάδας μπάσκετ του Orange, John Altobelli, η σύζυγος και η κόρη του κόουτς, καθώς και ο αδερφός του, ο οποίος ήταν διευθυντής επικοινωνίας της κολεγιακής ομάδας. Νεκρός είναι και ο βοηθός προπονητή του Orange, Ron La Ruffa.

Ο όγδοος επιβάτης ήταν επίσης γυναίκα και συγκεκριμένα η Christina Mauser, η οποία ήταν προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Harbor Day School στο Corona Del Mar. Το όνομα του πιλότου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.

«Είδα μία πύρινη μπάλα»! Ανατριχιαστική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα για το θάνατο το Κόμπι Μπράιαντ!

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για τη στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του και άλλους επτά ανθρώπους.

Ο 62χρονος Τζέρι Κοχάριαν στεκόταν έξω από την εκκλησία του Κάνιον πίνοντας καφέ. Τότε είδε ένα ελικόπτερο να πετά ασυνήθιστα χαμηλά. «Δεν ακουγόταν καλά και βρισκόταν πολύ χαμηλά. Το είδα να χάνει ύψος και στροβιλίζεται. Όμως ήταν δύσκολο να καταλάβω διότι είχε πυκνή ομίχλη», δήλωσε αρχικά ο 62χρονος άνδρας. Ο "Black Mamba" είχε μεγάλη αδυναμία στα ελικόπτερα και χρησιμοποιούσε συχνά το δικό του Sikorsky S-76.

«Αμέσως μετά άκουσα μία έκρηξη και διέκρινα μία πύρινη μπάλα», συνέχισε τις δηλώσεις του ο Jerry Kocharian, προσθέτοντας: «Κανείς δεν θα μπορούσε να βγει ζωντανός από αυτό».

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον βετεράνο σταρ του NBA και των Λέικερς συνετρίβη γύρω στις 10 το πρωί, κοντά στην δρόμο Las Virgenes.

Ένας ακόμη μάρτυρας, ο 61χρονος Scott Daehlin δήλωσε ότι είδε το ελικόπτερο να πετά πολύ χαμηλά και έγειρε αριστερά πριν πέσει στο έδαφος. «Αμέσως κάλεσε το 911», πρόσθεσε.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share