Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μυρτώ και Τόνια νικήτριες στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός! (photo-video)

Συγκίνησαν μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους παίκτες!

26 Ιανουαρίου 2020 20:22
Μυρτώ και Τόνια νικήτριες στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός! (photo-video)

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία προχώρησαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός, επαναλαμβάνοντας ό,τι είχε γίνει και στο ντέρμπι του πρώτου γύρου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στα υπόλοιπα παιχνίδια, βαθιά ανάσα πήρε ο Πανιώνιος και ο Παναιτωλικός!

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν και η Μυρτώ με την Τόνια, η γνωστή «κιτρινόμαυρη» φίλαθλος και η αθλήτρια και φίλη των «ερυθρόλευκων», δείχνοντας πως το ποδόσφαιρο δεν… χωρίζει αλλά ενώνει τους ανθρώπους.

Να σημειώσουμε πως το πανό της Μαθητικής Κερκίδας για τον σημερινό αγώνα, είναι αφιερωμένο στα δύο κορίτσια, στην Μυρτώ και την Τόνια, με την φίλαθλο του Ολυμπιακού μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε στη NOVA να τονίζει: «Νιώθω πολύ όμορφα και ζεστά από την πρώτη στιγμή εδώ. Με χαιρέτησαν όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ. Όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα έλεγα. Νιώθω όμορφα»!

Από την μεριά της η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσα από τα μεγάφωνα έστειλε το δικό της μήνυμα: «Επιβραβεύουμε με το θερμό μας χειροκρότημα τη μάχη για τη ζωή, το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, πέρα από χρώματα και τυφλό φανατισμό», ενώ υπήρξε κοινή φωτογραφία των δύο ομάδων και θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο.

Super League: Αέρας ο Παναθηναϊκός, πέρασε και από την Λάρισα!

Χάθηκε η μπάλα από τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΛ από τύχη τη μάζεψε μόλις δυο φορές από τα δίχτυα (0-2). Total football από τους πράσινους για 45’ και νέο τρίποντο που τους εδραιώνει στην 4η θέση!

«Σούζα» και στη Λάρισα ήταν απόψε ο Παναθηναϊκός, καθώς σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα (0-2) και πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, χάρη σε δύο εκτελέσεις πέναλτι του Χατζηγιοβάνη (25’) και του Μπουζούκη (91’).

Ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος από τα πρώτα λεπτά του ματς και με την πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και τις αλλαγές παιχνιδιού στις δύο πτέρυγες, υποχρέωσε την ΑΕΛ σε παθητικό ρόλο.

Με εξαίρεση τον Ουάρντα που έδινε την εντύπωση ότι παίζει μόνος του απέναντι στο τριφύλλι, οι γηπεδούχοι δεν πάτησαν καν την περιοχή του Παναθηναϊκού σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο και πήγαν στην ανάπαυλα των ημιχρόνων δίχως τελική προς την εστία!

Αντιθέτως, οι «πράσινοι» βρέθηκαν δίκαια μπροστά στο σκορ (0-1) με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζηγιοβάνη (25’) και έχασαν μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με το χαμένο πέναλτι του ίδιου παίκτη τρία λεπτά αργότερα.

Η ανωτερότητα του Παναθηναϊκού ήταν απόλυτη και ξεκάθαρη σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γρηγορίου τροποποίησε το σχηματισμό από 5-3-2 σε 4-3-3 και προέβη σε δύο αλλαγές προσώπων, προκειμένου να αλλάξει το μομέντουμ του αγώνα, παίρνοντας σαφώς περισσότερα ρίσκα.

Η Λάρισα ανέβασε ψηλά τις γραμμές της, έγινε πιο απειλητική στην προσπάθειά της να ισοφαρίσει και στο 63’ θα μπορούσε να το πράξει εάν ο Παπάζογλου δεν παρεμπόδιζε τον Σένκεφελντ όντας σε θέση οφ σάιντ.

Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Παπάζογλου έχασε μεγάλη ευκαιρία αστοχώντας σε κεφαλιά από σέντρα του Ουάρντα (75’)

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός μεσοεπιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά διατήρησε την ανασταλτική του συνοχή και στο 91’ ο Μπουζούκης σφράγισε με πέναλτι που κέρδισε ο Ανουάρ από καταπληκτική ενέργεια του Ζαχίντ (0-2), την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα που τον εδραιώνει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share