Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Basketball Champions League: Ήττα της ΑΕΚ απο την Μπούργος στην Ισπανία! (Video)

Με κάτω τα χέρια!

22 Ιανουαρίου 2020 23:52
Basketball Champions League: Ήττα της ΑΕΚ απο την Μπούργος στην Ισπανία! (Video)

Ακόμη μία ήττα για την ΑΕΚ στο Basketball Champions League.Η κακή βραδιά για την ΑΕΚ στο Coliseum φάνηκε από νωρίς και επιβεβαιώθηκε στην πράξη μετά την ήττα από την Μπούργος (93-76). Στις χθεσινές αναμετρήσεις με ένα τρίποντο του Στόουν στην εκπνοή, η Μπρίντιζι νίκησε τον ΠΑΟΚ 93-91 στην Ιταλία και τον άφησε εκτός συνέχειας, ενώ το Περιστέρι κατάφερε να παραμείνει στον όμιλο!

Οι κιτρινόμαυροι έφτασαν τα τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα στο Basketball Champions League, με αποτέλεσμα πλέον να τους απασχολεί περισσότερο ποιοι είναι από πίσω στην κατάταξη, παρά ποιοι προπορεύονται -και κατ' επέκταση η μάχη της πρωτιάς. Συν τοις άλλοις, η ισπανική ομάδα κάλυψε το -8 της ήττας στο ΟΑΚΑ, γεγονός που της δίνει το πάνω χέρι στην ισοβαθμία που δημιουργήθηκε με την Ένωση στις επτά νίκες, κι ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές στη regular season.

Η βραδιά έγινε ακόμη χειρότερη βέβαια από την στιγμή που ο Κιθ Λάνγκφορντ αποχώρησε από το παρκέ στο πρώτο δεκάλεπτο, με πρόβλημα στον δεξιό δικέφαλο. Όλα αυτά σε μια βραδιά που ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν είχε ούτε τον Νίκο Γκίκα, ούτε τον Λίνο Χρυσικόπουλο στη διάθεσή του.

Τα δεκάλεπτα: 24-13, 54-34, 74-57, 93-76.

ΜΠΟΥΡΓΟΣ: Μπάσας 8 (2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Μπενίτε 23 (4/7 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 3/3 βολές), Λίμα 6 (3/4 δίποντα, 9 ριμπάουντ), ΜακΦάντεν 12 (3), Ριβέρο 7 (1), Άπιτς 15 (5/6 δίποντα, 5/10 βολές, 4 ριμπάουντ), Μπαρέρα, Κλαρκ 2, Φιτιπάλντο 10 (2 τρίποντα, 7 ασίστ), Σαλβό 8 (1), Βέγκα 2.

ΑΕΚ: Τσάλμερς 8, Γιαννόπουλος 8 (2), Γκραντ 15 (7/8 δίποντα, 1/3 βολές, 3 ριμπάουντ), Ματσιούλις 11 (5 ριμπάουντ), Ρέι 6 (2/9 σουτ, 7 ασίστ), Γιάνκοβιτς 8 (4 ριμπάουντ), Κακλαμανάκης, Λάνγκφορντ, Μαυροειδφής 2, Σλότερ 2, Τολιόπουλος, Ζήσης 16 (4/5 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 2/4 βολές, 4 ασίστ).

Τελείωσε η συνάντηση των Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου! Αυτές τις αποφάσεις πήραν!

Η μεγάλη συνάντηση των ιδιοκτητών των 4 μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, για την οποία υπήρξαν και ειδικά στοιχήματα, ολοκληρώθηκε, με το συντονισμό από Λευτέρη Αυγενάκη, UEFA και FIFA, με μερικές σημαντικές αποφάσεις να λαμβάνονται.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού εκτιμά, ότι απλώς έγινε ένα θετικό βήμα και, φυσικά, δε λύθηκαν όλα τα προβλήματα σε μία μέρα. Μπήκαν, όμως, όπως τόνισε, σε μια σειρά.

Από την πλευρά του, ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των UEFA και FIFA, μίλησε για όσα συμφωνήθηκαν. Μεταξύ αυτών, ανέφερε ότι θα υπάρξουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές στα πλέι οφ και ξένος αρχιδιαιτητής, ενώ πρόσθεσε πως θα διεξαχθούν πρόωρες εκλογές στην ΕΠΟ.

Οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων ομάδων αποχώρησαν από τη «Μεγάλη Βρετανία», δίχως να πραγματοποιήσουν δηλώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης. Από αυτούς, οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Μελισσανίδης φάνηκαν ικανοποιημένοι από την έκβαση της συνάντησης, ενώ το αντίθετο ίσχυε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Από την πλευρά του, ο Ιβάν Σαββίδης έφυγε λίγο αργότερα, σε μια συνάντηση που διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες, αφορώντας το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έχει έρθει σε αδιέξοδο.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε κατά την έξοδο του από την αίθουσα της συνάντησης: «Για πέντε και πλέον χρόνια γινόταν συζήτηση για ένα διάλογο των παραγόντων των κορυφαίων ομάδων. Αυτή έγινε με τη συνεργασία των κεντρικών στελεχών της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ. Τους ευχαριστώ γι' αυτό γιατί οι Έλληνες φίλαθλοι θέλουν ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι η σημερινή συνάντηση δεν έλυσε όλα τα προβλήματα, έβαλε όμως μια σειρά. Είμαι βέβαιος ότι αύριο θα επικυρωθούν όσα ειπώθηκαν σήμερα και θα πάμε παραπέρα. Η δουλειά δεν σταματά και σήμερα έγινε μια καλή αρχή».

Στις δηλώσεις του ο Χούμπελ ανέφερε: «Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υφυπουργό Αθλητισμού που έφερε και τους τέσσερις παράγοντες μαζί για συνάντηση στην Αθήνα. Η σημερινή συνάντηση πήγε πολύ καλύτερα απ ότι περιμέναμε. Η συνάντηση ήταν σε καλό κλίμα γιατί μίλησαν οι παράγοντες μεταξύ τους. Ουσιαστικά από τη σημερινή συνάντηση Αποφασίστηκε οι εκλογές της ΕΠΟ να γίνουν νωρίτερα, κατά πάσα πιθανότητα τον Ιούνιο του 2020. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν περισσότεροι ξένοι διαιτητές κυρίως στα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ. Επίσης θα συνεχιστούν οι συνομιλίες και ο διάλογος. Θα υπάρξει νέα συνάντηση με τη συνδρομή της FIFA, της UEFA και του Υφυπουργού».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share