Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020

«Βόμβα» με Τσάτσιτς ο Παναθηναϊκός!

Κίνηση-ματ!

22 Ιανουαρίου 2020 10:50
«Βόμβα» με Τσάτσιτς ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την μεταγραφική «βόμβα» και ανακοίνωσε την απόκτηση του Vojin Cacic, αρχηγού της Εθνικής Ομάδας του Μαυροβουνίου. Παράλληλα εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε στη Super League με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ατρόμητο!

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Αρχηγού της Εθνικής Ομάδας βόλεϊ του Μαυροβουνίου, Vojin Cacic.

O Cacic γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου του 1990, έχει ύψος 2.02μ., αγωνίζεται ως Ακραίος και έχει διαγράψει μια μεγάλη καριέρα τόσο σε εθνικό, όσο και σε διασυλλογικό επίπεδο.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία του από την Budvanska Rivijera Budva του Μαυροβουνίου, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην τουρκική Sahinbey Belediye, τη γαλλική Rennes Volley 35, τις ιρανικές Samen Khorasan VC και Sarmayeh Bank Tehran, πριν επιστρέψει στην Τουρκία για λογαριασμό της Ziraat Bankası Ankara και της İnegol Belediyesi.

Την τρέχουσα σεζόν αγωνιζόταν στο πολωνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Aluron Virtu CMC Zawiercie, πριν πάρει την απόφαση να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Στην καριέρα του έχει κατακτήσει πέντε Πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Μαυροβουνίου, ένα Πρωτάθλημα στο Ιράν, ένα πανασιατικό Πρωτάθλημα, ενώ η σπουδαιότερή του επιτυχία ήταν η κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στο Men's European Volleyball League το 2014.

Γιαννακόπουλος σε οργανωμένους: «Δεν συνδιοικείτε τον Παναθηναϊκό, τελειώστε το πρόβλημά σας!»

undefined

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με προσωπική του δήλωση απαντά στους οργανωμένους, καλώντας τους να «λύσουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί» υπογραμμίζοντας πως «η υπομονή έχει εξαντληθεί».

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ αλλά και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού απαντά με σκληρή γλώσσα στους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού μετά και το χθεσινό πανό που ανέβασαν στην Ξάνθη με αποδέκτη τον ίδιο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθαρίζει πως αυτός είναι που επενδύει τόσα χρήματα στην ομάδα και άρα λαμβάνει τις αποφάσεις, ενώ παράλληλα τους καλεί να λύσουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Μάλιστα, κλείνοντας στέλνει και μήνυμα ενότητας για το καλό του συλλόγου.

Aναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Ενώ οποιοσδήποτε -μετά τα πρόστιμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, τις χιλιάδες διαμαρτυρίες υγιών φιλάθλων και τη ζημιά στην εικόνα της ομάδας- θα περίμενε γενναία ανάληψη ευθύνης και κάθαρση στο πλαίσιο των οργανωμένων οπαδών ή έστω ένα συγγνώμη, αντ' αυτού βλέπουμε πανό και προσπάθειες μετακύλησης της ευθύνης σε εμένα!!! Πρέπει, επιτέλους, να καταλάβετε τις ευθύνες του καθενός: εσείς να αγαπάτε και να μην βλάπτετε την ομάδα μας, όπως κάνατε από την δεκαετία του 60 και εγώ να προσπαθώ να κρατάω τον Παναθηναϊκό ψηλά συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας μου, που εδώ και 40 χρόνια έχει προσφέρει εκτός από αγάπη και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Έχουμε την ίδια αφετηρία κύριοι, αλλά όχι την ίδια θέση. Δεν συνδιοικείτε τον Παναθηναϊκό, δεν συναποφασίζετε, δεν συνεπενδύετε. Όλα μπορώ να τα δεχτώ, αλλά την αλαζονεία που επιδεικνύετε σαν να δημιουργήσατε εσείς τον Παναθηναϊκό και την συμπεριφορά σας σαν να είστε κάτι πάνω από τον σύλλογο, όχι! Ισχυρίζεσθε ότι η ευθύνη δεν είναι συνολική και ότι κάποιοι ελάχιστοι έχουν προκαλέσει όλα τα παραπάνω. Τί σας εμποδίζει να το αποδείξετε εμπράκτως; Γιατί δεν απομονώνετε ό,τι μας βλάπτει; Μήπως το ότι δεν βάζετε τον Παναθηναϊκό πάνω από το εγώ σας ;

Κάνω μια τελευταία προσπάθεια, ώστε να συνεχίσουμε μαζί τους αγώνες μας σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον για έναν καλύτερο Παναθηναϊκό... Η ίδια η ιστορία έχει άλλωστε δείξει ότι, μόνο όταν είμαστε ενωμένοι, τα αποτελέσματα έρχονται και η σελίδα γυρίζει. Ξέρετε ποιοι δημιουργούν το πρόβλημα - τελειώστε τους. Θα μπορούσα να ακολουθήσω άλλους δρόμους για να τελειώσει αυτή η ιστορία, αλλά αυτοί οι δρόμοι δεν με χαρακτηρίζουν. Είστε οι μόνοι που μπορείτε και ΟΦΕΙΛΕΤΕ να τελειώσετε το πρόβλημά σας. Ένα πρόβλημα που έχει και θα έχει ακόμα μεγαλύτερη επίπτωση σε όλο τον Παναθηναϊκό. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και η υπομονή έχει προ πολλού εξαντληθεί...».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share