Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Μεσοβδόμαδη αγωνιστική! Δοκιμάζεται στην Κρήτη ο Ολυμπιακός! Να συνεχίσει το σερί θέλει ο Παναθηναϊκός!

Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία!

22 Ιανουαρίου 2020 08:03
Super League: Μεσοβδόμαδη αγωνιστική! Δοκιμάζεται στην Κρήτη ο Ολυμπιακός! Να συνεχίσει το σερί θέλει ο Παναθηναϊκός!

Με την εμβόλιμη 20η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα και αύριο το πρωτάθλημα της Super League. Παράλληλα, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε στη συνάντηση του BIG 4, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ επισημαίνοντας πως παραμένει ορατός ο κίνδυνος του Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει 4 ματς, με επικίνδυνες εξόδους για Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» που παραμένουν στην κορυφή του πρωταθλήματος, καλούνται να παίξουν στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, μία από τις πιο επικίνδυνες ομάδες του πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα (17:15) η ΑΕΚ δοκιμάζεται στον Βόλο με την τοπική ομάδα που μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο, θέλει να πάρει άλλο ένα αποτέλεσμα, απέναντι σε μία από τις τοπ ομάδες του πρωταθλήματος.

Αμφίρροπο ματς, με «φόντο» την εξάδα των πλέι οφ, θα γίνει στο ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο, στο ντέρμπι της ημέρας. Τέλος, το σημερινό πρόγραμμα της Super League θα αρχίσει με την αναμέτρηση ΑΕΛ – Παναιτωλικός.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου

  • 15:00 ΑΕΛ-Παναιτωλικός
  • 17:15 Βόλος-ΑΕΚ
  • 17:15 ΟΦΗ-Ολυμπιακός
  • 19:30 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου

  • 17:15 Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος
  • 19:00 Λαμία-ΠΑΟΚ
  • 19:30 Άρης-Ξάνθη

Η βαθμολογία:

  1. Ολυμπιακός 47
  2. ΠΑΟΚ 46
  3. ΑΕΚ 34
  4. Παναθηναϊκός 28
  5. ΟΦΗ 26
  6. Αρης 26
  7. Ατρόμητος 26
  8. Ξάνθη 26
  9. Λαμία 23
  10. ΑΕΛ 23
  11. ΝΠΣ Βόλος 22
  12. Αστέρας Τρίπολης 18
  13. Παναιτωλικός 9
  14. Πανιώνιος 6

*Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με -6 βαθμούς το πρωτάθλημα

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Αγιούμπ!

Ο Γιασίν Αγιούμπ θα είναι το τρίτο απόκτημα του Παναθηναϊκού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο 25χρονος Μαροκινός (με ολλανδικό διαβατήριο) μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός μέσος, όσο και σαν «δεκάρι».

Η συμφωνία μαζί του είναι δεδομένη, αφορά τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και έρχεται με αγορά από την Φέγενορντ έναντι ενός μικρού ποσού και όχι ως δανεικός.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αποτελούσε εξ αρχής τον πρώτο στόχο των «πράσινων», ωστόσο στην πρώτη επαφή μαζί του υπήρχε μεγάλη διαφορά, καθώς ο παίκτης αξίωνε 600.000 ευρώ ετησίως. Στη συνέχεια ο Αγιούμπ βρέθηκε πολύ κοντά στην Λουντογκόρετς, αλλά η μεταγραφή «ναυάγησε» και τότε ενεργοποιήθηκε ξανά ο Παναθηναϊκός. Ο Τσάβι Ρόκα εκμεταλλεύτηκε την σφοδρή επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από τη Φέγενορντ, όπου ήταν εκτός πλάνων, κι έτσι ο Αγιούμπ έριξε τις απαιτήσεις του στα επίπεδα που μπορούσε να καλύψουν οι «πράσινοι».

Πριν οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, ο Αγιούμπ είχε επισκεφτεί «ινκόγκνιτο» την Αθήνα και συναντήθηκε με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος του εξήγησε το ρόλο που τον προορίζει στην ομάδα και αφού ο Μαροκινός διεθνής καλύφθηκε σε όλα έδωσε τα χέρια με το «τριφύλλι». Πλέον απομένουν διαδικαστικά ζητήματα για να επιστρέψει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση πλέον. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» είναι πολύ ικανοποιημένος με την συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς εκτιμά πως ο Αγιούμπ μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα του στο δημιουργικό κομμάτι.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share