Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Από θαύμα γλίτωσε διάσημος ποδοσφαιριστής! (video)

Δείτε ποιος ήταν!

20 Ιανουαρίου 2020 17:34
Σοκ: Από θαύμα γλίτωσε διάσημος ποδοσφαιριστής! (video)

Σοκαριστικό ήταν το ατύχημα που είχε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να διαλύει τη Λαμποργκίνι των 170.000 ευρώ, στο δρόμο για το προπονητικό κέντρο της ομάδας, ενώ προκαλεί εντύπωση το πώς έμεινε σώος και αβλαβής, γλιτώνοντας κυριολεκτικά από θαύμα!

Ο λόγος γίνεται για τον Σέρχιο Ρομέρο, ο οποίος ήταν τυχερός... μες στην ατυχία του στο τροχαίο που είχε το πρωί της Δευτέρας (20/1). Το αυτοκίνητο έγινε... σμπαράλια, αλλά ο ίδιος κατάφερε να μην πάθει κάποια ζημιά, κάνοντας τους πάντες να απορούν.

Οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο ήρθαν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ως πιθανότερη αιτία του ατυχήματος τις καιρικές συνθήκες καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες και η υγρασία έκαναν το οδόστρωμα να είναι αρκετά ολισθηρό.

Premier League: Απίστευτη Λίβερπουλ, πάτησε την Γιουνάιτεντ και γράφει ιστορία! (videos)

Με Φαν Ντάικ και Σαλάχ η Λίβερπουλ λύγισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Anfield (2-0) και συνεχίζει την ιστορική πορεία της στην Premier League.

Με Φαν Ντάικ και Σαλάχ η Λίβερπουλ λύγισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Anfield (2-0) και συνεχίζει την ιστορική πορεία της στην Premier League.

Ηταν η μοναδική ομάδα που δεν είχε νικήσει η Λίβερπουλ. Η μοναδική που της είχε κόψει βαθμούς. Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως γνώρισε την οργή της τρομακτικής μηχανής του Γίργκεν Κλοπ, η οποία επικράτησε 2-0 και συνέχισε το κορυφαίο σερί που έχει δει ποτέ το top-level του αθλήματος. Οι Reds πήγαν τη διαφορά από την ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ στο εντυπωσιακό +30 και πλέον έχουν 64 πόντους έπειτα από 22 αναμετήσεις. Πολύ απλά, δεν υπάρχει ομάδα στην Premier League που δεν έχει χάσει από αυτή τη μυθική Λίβερπουλ, η οποία πολύ απλά, δεν έχει αντίπαλο.

Ο Σόλσκιερ επέλεξε να κατέβει με 3-5-2 όπως είχε κάνει νωρίτερα στη σεζόν ο Μουρίνιο με την Τότεναμ, όμως αν ο Μανέ και ο Σαλάχ ήταν καλύτεροι στα τελειώματα, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να έχει κλειδώσει πολύ νωρίτερα και το σκορ να είναι πολύ μεγαλύτερο.

Οι Μέρσεϊσαϊντερς μπήκαν από όπως συνηθίζουν πολύ δυνατά και αφού άνοιξαν το σκορ νωρίς με τον Φαν Ντάικ συνέχισαν να βομβαρδίζουν την περιοχή του Ντε Χέα. Δύο γκολ ακυρώθηκαν σωστά στην ομάδα του Κλοπ, που με απίστευτα τρεξίματα και πίεση έδειχνε κλάση και ταχύτητα πάνω από την αντίπαλό της. Η Γιουνάιτεντ μπόρεσε στο πρώτο μέρος να κρατήσει τη διαφορά στο ένα γκολ και παίζοντας καλύτερα στο τελευταίο 10λεπτο, είχε εκπληκτική ευκαιρία για να σκοράρει κόντρα στη ροή του αγώνα, όμως τίποτα δεν γίνεται φέτος κόντρα σε αυτή τη Λίβερπουλ.

Στην επανάληψη είχαμε μία από τα ίδια στο Anfield. Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά και είχε φάσεις και δοκάρι και οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την ορμή και την άμεση πίεση, χάνοντας άμεσα την μπάλα. Η Γιουνάιτεντ κατάφερε και σε αυτό το 45λεπτο να κρατηθεί ζωντανή και να πάει για το... θαύμα στο φινάλε, όμως στο φινάλε του ματς ο Σαλάχ πήρε την μπαλιά του του Αλισον και αυτή τη φορά δεν συγχώρεσε κλειδώνοντας το αποτέλεσμα για την ομάδα του Κλοπ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share